18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry 2021-09-06, 11:09 6
jinn napisał/a:

O, mamy w swoim gronie pisowca ze zrytym deklem. Sądzisz, że kilka miesięcy prezydentury kogokolwiek może doprowadzić do czegoś takiego? Rozumiem, że wg Ciebie upadek Detroit to wina Bidena? W waszej TV pewnie powiedzieliby, że to wina Trzaskowskiego i Tuska. Echh, te pisowskie niziny intelektualne...

Oho zero myślenia i od razu wszystko powiązać z pisem a powiedz mi burmistrzem Filadelfii jest ktoś z pisu czy demokratów?

(pis miał chuja wspólnego z trumpem, bo jeżeli chodzi o biznes to nie zrobili ani jednej podobnej do niego rzeczy a skumplowali się jedynie w aspekcie światopoglądu)
Zgłoś
x................9 2021-09-06, 11:12 5
Totalnie przygnębiające widoki. Patrząc na to co się dzieje dookoła, uważam, że będzie jeszcze gorzej kiedy maszyna losująca wylosuje grupę zakredytowanych pod korek, którzy zostaną pozbawieni dorobków życia prostym podniesieniem stóp procentowych.
Zgłoś
homorek 2021-09-06, 11:21 3
Kurde nawet tam bym nie zaruchał Za daleko z mojej piwnicy....
Zgłoś
Marianset 2021-09-06, 12:05 1
Łi in amełyka łe olso got biggest burdel..
Zgłoś
UrShadow 2021-09-06, 12:09 1
O elektorat demokratów, w ich miastach.

Zgłoś
mieszał 2021-09-06, 12:20
Świeży towar się pokazał na dzielni.
Zgłoś
wertuqq 2021-09-06, 12:21
Zgłoś
omgwtflol 2021-09-06, 12:23
ostro masz najebane w bani jeśli myślisz że ktoś myślał że stany wyglądają inaczej

Zasysacz napisał/a:

Widzicie jaki tam maja porządek ? Nie to co u nas w kraju burdel i rozpizdziaj.

powiedział nikt nigdy
Zgłoś
jinn 2021-09-06, 12:30 2
mygyry napisał/a:

Oho zero myślenia i od razu wszystko powiązać z pisem a powiedz mi burmistrzem Filadelfii jest ktoś z pisu czy demokratów?
(pis miał chuja wspólnego z trumpem, bo jeżeli chodzi o biznes to nie zrobili ani jednej podobnej do niego rzeczy a skumplowali się jedynie w aspekcie światopoglądu)

Nie zrobili interesu, bo niby co nasz rząd mógłby im zaoferować? Jedyne co łączyło Polskę z USA to palec Kaczynskiego wetknięty w dupę Trumpa.
Zgłoś
skywalker75 2021-09-06, 12:34 6

trochę już o tym śpiewano, 30 lat temu
Zgłoś
panar3 2021-09-06, 12:45 2
A wystarczyło pogonić parchów w XIX wieku i byłoby normalnie...
Zgłoś
asys_91 2021-09-06, 12:49 2
Grejtest kantry in de łord
Zgłoś
SocialMedia 2021-09-06, 12:52 2
W Anglii coraz więcej bezdomnych na ulicach. Skurwiale lenie i ćpuny.
Zgłoś
mygyry 2021-09-06, 12:59 2
jinn napisał/a:

Nie zrobili interesu, bo niby co nasz rząd mógłby im zaoferować? Jedyne co łączyło Polskę z USA to palec Kaczynskiego wetknięty w dupę Trumpa.

No to po jaki chuj przyrównujesz trumpa do pisu?
Zgłoś
szwedozaur 2021-09-06, 13:02 1
WysuszoneGronoweTruchła napisał/a:

Ja pierdziele, czym oni są tak porobili, że przyjmują takie dziwne pozy.

Jeszcze w pierwszej połowie lat 90-tych, jak moj ojciec zaczął pracować w stoczni opowiadał mi o tzw. narciarzach przy dworcu w Gdańsku Wrzeszczu i przyjmował podobną pozę. A, że miałem raptem kilka lat dopiero po czasie zacząłem kojarzyć fakty. Byli to panowie lubiący się w kompocie z maku, czyli polskiej heroinie. Kitrali się po piwnicach, starych budynkach, tam gdzieś nasrane, tam strzykawka, ale z czasem zniknęli. Nie, żeby miasto ich przegoniło i poszli gdzieś indziej, tylko tak po prostu:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem