📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zuku1916 napisał/a:
Zwazywszy na nazwe strony na ktorej sie znajdujemy przez chwile mialem nadzieje, ze to "nie zauwazyl" odnosi sie do kierowcy tira ktory przy 100 m/h wjechalby w tego dziadka i dzieciacki. szkoda
Niestety ze sadola robi się portal o wypadkach drogowych...
A jak już piszemy o tym to mam prośbę do moderacji by wywalali wszystkie filmiki ze zderzeniami aut bo to jest powód dla którego wielu moich znajomych przestało korzystać z waszej strony w tym Ja sam rzadziej tu zaglądam bo nie chce mi się przebierać pomiędzy wypadkami samochodowymi w których niema ani grama sadyzmu.
albo stwórzcie drugą stronę / osobny dział o wypadkach na drodze.
Ogólnie wystarczył by jeden taki filmik na sadolu bo reszta się powtarza tylko kolor puszki się zmienia. A najbardziej wkurwiają mnie kompilacje tego całego gówna jakby wszyscy kurwa mieli Alzheimera. Może od razu dajcie frame'a streetfire albo innej strony o furkach - mniej roboty.
jak sie ma takiego wielkiego SUVA to mozna nie zobaczyc takiego małego gówna z tylu.....
"Hey Hey Hey You fucking cock sucker" Wjazd w samochód i już wiemy kim jest kierowca .
sądząc po tonie wypowiedzi i wyglądzie właściciela tego melexa to raczej on jest kogucim zasysaczem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów