📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Utonięcie trwa trochę dłużej niż np. powieszenie ponieważ nie ma blokady dopływu krwi do mózgu.
Ja się dziwię jak czarnowłosej nie widzieli w tej wodzie.
tarcer123 napisał/a:
Utonięcie trwa trochę dłużej niż np. powieszenie ponieważ nie ma blokady dopływu krwi do mózgu.
Powieszenie to zupełnie inna bajka. Trzeba być zjebem strasznym by wieszając się umrzeć przez uduszenie. Podczas umiejętnego powieszenia zawsze dochodzi do przerwania kręgośki na odcinku szyjnym. Spotkałem się z sytuacją gdzie chłop z rurką tracheotomijną huśtał się w szpitalnym wc. Typ spadł z za małą siłą by przerwać kręgosłup, czy choćby zamknąć światło tętnicy szyjnej. Pech to pech.
jebaniutka ja tak długo nie potrafię wstrzymywać oddechu
C.Z.E.S.I.E.K napisał/a:
Powieszenie to zupełnie inna bajka. Trzeba być zjebem strasznym by wieszając się umrzeć przez uduszenie.
Jeżeli pętla jest taka jak być powinna to nic się nie dusisz. W powieszeniu ze sznurem krótkim dochodzi do całkowitego zaciśnięcia tętnic szyjnych. W efekcie po powieszeniu w kilka sekund tracisz przytomność. A po ok 4 min. zgon.
I piszesz trochę farmazony. Bo ciężar nawet największego chudzielca starczy do zamknięcia tętnic szyjnych. Ale ok niech będzie.
nie martwcie się, 98% z nas nie musi się martwić że ich dzieci wpadną do basenu pod domem.......
Bo ciężar nawet największego chudzielca starczy do zamknięcia tętnic szyjnych. Ale ok niech będzie.
Dokładnie 3,5 kg dla tętnic szyjnych i 16 kg dla tętnic kręgowych. Do zagardlenia dojdzie przyjmująć, że rzeczywiście dojdzie do ucisku na tętnice.
Rocznie ma miejsce kilkanaście milionów nieudanych prób samobójczych, z czego co piąta to próba powieszenia.
Serio nie wpadła na to że może się złapać tej półki i łatwo wyjść? Durne dzieci jak widać same się eliminują, trzeba tylko mieć basen
C.Z.E.S.I.E.K napisał/a:
To ja Cię też zaskoczę. Dziecko umrze, jak nie tym to innym razem. Jak zresztą każdy.
Módl się i każdy na sadisticu żeby umarła dopiero w wieku co najmniej 80 lat.
XM195 napisał/a:
Serio nie wpadła na to że może się złapać tej półki i łatwo wyjść? Durne dzieci jak widać same się eliminują, trzeba tylko mieć basen
Człeku w jej wieku to dzieci połykają zabawki i biorą wszystko do ust, więc nie myślą jeszcze.
niemamskarpet. napisał/a:
nie martwcie się, 98% z nas nie musi się martwić że ich dzieci wpadną do basenu pod domem.......
99,99 procent nie musi się martwić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów