Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pisać o (...) Bogu itd...
Oczywiście. Należy każdego dnia przypominać ciemnemu ludowi, że nie ma żadnego boga i że to jest po prostu zbiorowa halucynacja
Zamiast tej cholernej promocji aborcyjnej powinni kobiet uczyć o tej antykoncepcji pierwszego rzędu co i jak. Aborcja powinna być ostatecznością a nie dowolnością.
Pam buk tak chciał. Cierpienie uszlachetnia. Bóg wystawił ich na próbę. ble ble ble i dalsze religijne pierdolenie.
A jeżeli matka w ciąży pije alkohol, bierze narkotyki i rodzi się dziecko z alkoholowym zespołem płodowym, to też dlatego, że Bóg tak chciał ? kolor oczu, wygląd, kolor włosów itd możemy odziedziczyć po dziadkach, ale chorób już nie ? a może kilka pokoleń wstecz, w rodzinie było kazirodztwo i teraz to wychodzi ? porozmawiaj z dorosłymi dziećmi alkoholików, tylko to powoduje niesamowite zaburzenia. Ale Pan Bóg tak chciał. Tak najłatwiej powiedzieć. Większość takich przypadków występuje właśnie w krajach biedniejszych i bardziej zacofanych kulturowo. W europie takich przypadków jest zdecydowanie mniej, zastanawiające prawda ? akurat w krajach, gdzie ludzie wolą kozy, kazirodztwo, każdy z każdym dzieją się takie rzeczy. Ciekawe, ale Pan Bóg tak chciał.
no bo kurwa
Ładny skurwesyn, tego dajcie 600+
Dawno się nie zaśmiałem na głos przed kompem jebańcu mały
A jeżeli matka w ciąży pije alkohol, bierze narkotyki i rodzi się dziecko z alkoholowym zespołem płodowym, to też dlatego, że Bóg tak chciał ? kolor oczu, wygląd, kolor włosów itd możemy odziedziczyć po dziadkach, ale chorób już nie ? a może kilka pokoleń wstecz, w rodzinie było kazirodztwo i teraz to wychodzi ? porozmawiaj z dorosłymi dziećmi alkoholików, tylko to powoduje niesamowite zaburzenia. Ale Pan Bóg tak chciał. Tak najłatwiej powiedzieć. Większość takich przypadków występuje właśnie w krajach biedniejszych i bardziej zacofanych kulturowo. W europie takich przypadków jest zdecydowanie mniej, zastanawiające prawda ? akurat w krajach, gdzie ludzie wolą kozy, kazirodztwo, każdy z każdym dzieją się takie rzeczy. Ciekawe, ale Pan Bóg tak chciał.
Przecież bóg miał plan doskonały. Skoro matka piła i brała dragi taki był plan boga
Czy napiszesz teraz o wolne woli?
To wolna wola czy plan boży? Co w końcu obowiązuje bo już się pogubiłem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów