📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Salieri16000 napisał/a:
Kto kurwa?! Kim są "brazylianie"- czy to przybysze z innej galaktyki?
Serio nie widzisz że to żart?
Eeeeetam. Przypadkowo pomylily mu sie wajchy..... Parenascie razy
Salieri16000 napisał/a:
no nie pierdol, jaki kurwa w pizdu poprawny się znalazł
Zaczęło się. Bunt koparek.
Salieri16000 napisał/a:
oj chłop chciał napisać Brazyliańczycy, a ty się czepiasz
Pralpunkt napisał/a:
A tan nagrywający to wycieraczek w aucie nie ma pizda jedna
po chuj mu jak nie jedzie
W sumie troche to wygląda na mankina. Jakby się to działo w Europie, to na 100% powiedziałbym że fejk, ale z tymi chinami to chuj wie.
Pewnie "miał prawo" wkurwić kierowcę koparki. No cóż jak ktoś idzie z pięśćmi na czołgi to jest za głupi, żeby żyć.
Dawno na Sadolu nie było tak dobrego materiału, poezja!
Piwo bez dwóch zdań!
Uczcie się Ci co zmieniacie ten portal w jbzd...
Piwo bez dwóch zdań!
Uczcie się Ci co zmieniacie ten portal w jbzd...
Pod koniec chyba w głowę trafił bo jakby arbuza rozjebało
Jeden z lepszych materiałów jakie tu widziałem. Piwko!!
Chyba muszę zrezygnować z pracy na koparce. Zawsze się zastanawiałem, co byłoby, gdybym trafił kolegę w wykopie łyżką od koparki. Nie zdajemy sobie sprawy z jaką siłą mamy do czynienia zanim nie wyciągniemy załadowanej do pełna ciężarówki, lub jak na filmiku wyżej, nie zmiażdżymy gościa na nutelle. Masakra Jak zacznę pić w pracy, to na bank kogoś rozjebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów