Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zobaczcie na ilosc ich sukcesow wojennych i sportowych, maja ponad miliard ludzi, a przez cala historie byli dymani.
bialy dostawczak najechal na ten lewarek tak ze mniej wiecej byl po srodku miedzy kolami, to czemu go az tak zmiotlo z planszy i czemu jedno kolo bardzo mocno sie ugielo?
niech jakis ekspert mi wytlumaczy co tam sie odjebalo bo nie ogarniam
bialy dostawczak najechal na ten lewarek tak ze mniej wiecej byl po srodku miedzy kolami, to czemu go az tak zmiotlo z planszy i czemu jedno kolo bardzo mocno sie ugielo?
Nie zgniotło koła, kierowca busa zrobił ostry manewr wyminiecia lewarka, dostawczak nie jest tak stabilny jak osobowe auto, rzuciło nim i jak kierowca zorientował się ze się zaraz wyłoży zrobił hujowy manewr i zajebał w osobowe auto które uderzone zaczęło tańczyć na drodze.
Podejrzewam że bus był przeładować stąd takie zachowanie auta
niech jakis ekspert mi wytlumaczy co tam sie odjebalo bo nie ogarniam
Pewnie ten stojący na jezdni lewarek przeciął przednią oś (czy jak tam się fachowo nazywa ta belka łącząca przednie koła) albo urwał prawy wahacz.
Jak ktos wierzy, ze Chinczycy to madry narod, to chyba slucha muzyki dupa. Gdyby nie techniki wychowawcze polegajace na napierdalaniu od pierwszego zaplakania to oni nigdy nie wyszliby z jaskin.
Zobaczcie na ilosc ich sukcesow wojennych i sportowych, maja ponad miliard ludzi, a przez cala historie byli dymani.
Przez całą historię byli dymani? Tacy kretyni powinni mieć zakaz wypowiadania się. Jak to jest, że żaden nie odważy się powiedzieć czegoś o fizyce kwantowej, ale o historii to każdy pieprzy od rzeczy, choć ma zerową wiedzę?
Czytasz kurwa opis?
Ten opis to jakieś pierdoły.
Ze niby co, chińczyk naprawiał auto na środku pasa i nic w niego nie wjechało ?
Co za kretyn, potencjalnie kogoś zabił swoją głupotą.
Kilka lat w celi nauczy go rozsądku.
Nie zgniotło koła, kierowca busa zrobił ostry manewr wyminiecia lewarka, dostawczak nie jest tak stabilny jak osobowe auto, rzuciło nim i jak kierowca zorientował się ze się zaraz wyłoży zrobił hujowy manewr i zajebał w osobowe auto które uderzone zaczęło tańczyć na drodze.
Podejrzewam że bus był przeładować stąd takie zachowanie auta
I to wszystko na podstawie twojej wyobraźni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów