18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
W życiu trzeba uważać na każdym kroku i być czujnym Fatamorgana może wydarzyć się nawet w klimacie umiarkowanym i zalesionym.

29-letni rosyjski artysta makijażu - Vadim Andreev, zna się na fachu i prezentuje, jak można z każdego potwora zrobić materiał na onizatora

"Co jest ro­zum­ne, jest rzeczy­wis­te; a co jest rzeczy­wis­te, jest rozumne."
Zgłoś
ParalitykDance 2013-10-15, 17:43
Dwie pierwsze są całkiem ładne bez makijażu
Zgłoś
Mordred 2013-10-15, 18:07

@mutant mam nadzieje ze pomogłem...
Zgłoś
Leitho 2013-10-15, 18:22
Plec piekna, kurwa jego mac....
Zgłoś
Bila 2013-10-15, 19:45
A tak pan Vadim rozrabia materiał.

Zgłoś
bohdan_lazuka 2013-10-15, 22:01
Kiedy Pan/Pani Grodzki/a popełni wreszcie eutanazję??

Nie pierdol
Zgłoś
Światłocień 2013-10-15, 23:10
Ta pierwsza jest mega tartaczna, ale nieumalowana. Z makijażem nie dość że brzydsza to jeszcze człowiek by się bał upaćkać tą całą szpachlą. Podobnie ma się sprawa z piątką i siódemką.
Zgłoś
HokusPokus 2013-10-15, 23:15
7 bez makijarzu jest smaczna
Zgłoś
arturw21 2013-10-16, 0:24
mutant napisał/a:

Panie Vadim a mi Pan pomoże ?? Proszę ...

Obrazek

Ja nie pan Vadim ale uważam że efekt jest dobry. Tu moje dzieło:

Zgłoś
Smaro 2013-10-16, 18:56
Portrait professional
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów