📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki słodki... przygarnąłbym go
farenc napisał/a:
Zwykła Gienia(Acanthoscurria geniculata), nic nadzwyczajnego. Do domu bym zabrał, a nie po kurwy miejskie dzwonił.
KurwaRomantyk napisał/a:
Jaki słodki... przygarnąłbym go
Gówno w gacie byście zrobili, ja zresztą też.
mialem samca geniculaty, maja bardzo rozne charaktery, od spokojnych ktore mozna wziasc na reke, po MEGA agresywne, jak moj. Skurwiel tlukl wszystko co sie rusza w swoim terra. Byl wielki, ale samiec ma dlugie nogi, karapaks i odwlok byly jak u zwyklego ptasznika. Dobrze ze panikowali, nie jest ona bardzo jadowita, ale spora sztuka moze narobic lekkiego bigosu. Pozatym, jak juz mowilem , potrafia byc baardzo agressywne. Choc nie spodziewalbym sie ataku w chlodnym i obcym dla niego pomieszczeniu, to jednak na obcego na lape bym nie wzial. Pozatym ja stawiam ze przedewszystkim to jest dowcip Polaka, a nie jakas podroz z ameryki. Sam myslalem o wypuszczeniu kokonu kedziorow w jakims markecie...
erpi napisał/a:
To że ty srasz w gacie na widok niegroźnego zwierzątka to nie znaczy że każdy jest taką cipą
Bear by go wpierdolił...
erpi napisał/a:
Jest to najzwyklejszy i najbardziej pospolity ptasznik w polskiej terrarystyce. Sam miałem 2 z tego gatunku i nie wiem czego tu się bać. bardziej bym podejrzewał znudzonego hodowcę amatora który podrzucił zwierzaka do marketu. Transport owoców trwa zbyt długo by zmiennocieplne mogły przeżyć w tak niskiej temperaturze
DeathEnd napisał/a:
To że ty srasz w gacie na widok niegroźnego zwierzątka to nie znaczy że każdy jest taką cipą
No_Problems napisał/a:
Jest to najzwyklejszy i najbardziej pospolity ptasznik w polskiej terrarystyce. Sam miałem 2 z tego gatunku i nie wiem czego tu się bać. bardziej bym podejrzewał znudzonego hodowcę amatora który podrzucił zwierzaka do marketu. Transport owoców trwa zbyt długo by zmiennocieplne mogły przeżyć w tak niskiej temperaturze
A skąd ja mam kurwa wiedzieć co to jest jak biologię zwyczajowo na wagarach spędzałem? A za moich czasów się tylko rybki hodowało a nie obrzydliwe pająki wielkości pięści.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów