18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne
Nie żartuj z ochroniarza
Robster • 2011-05-10, 21:10
Jak widać wojna z "kibolami" rozpoczęła się na dobre. Tutaj przykład z Stal Rzeszów - Motor Lublin 07.05.2011.
Rzec można, że mu się wymsknęło.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
R................d 2011-05-11, 10:17 4
Widze ze polska jebana propaganda dziala na 100% na takie bezmozgi jak wy?
Sam nie chodze na mecze, ba mam w dupie pilke, nawet bym nie wymienil 11 zawodnikow polski, ale kurwac widac czarno na bialym, najpierw byl krzyz aby zaslonic podwyzke VAT, potem byly dopalacze, a teraz kibice :/ . Z tego co czytalem, to w latach 90` dzialy sie zle rzeczy na stadionach, od tamtej pory coraz lepiej, i nagle wielkie problemy z kibicami ta?
Wystarczy troche poczytac, wpierdalaja teraz kazdego do wiezenia bez zadnego powodu, ot bo przeklinal.
Zgłoś
k................o 2011-05-11, 10:25 1
ooo tak! właśnie tak powinno być, powinno być jak w rosji i w ogóle komuna, policja powinna mieć władze absolutną a obywatele tylko dostawać ciężki wpierdol i gazem bo to jest so sadistic :O wtedy wszyscy się nauczą

hahahah ;] banda kretynów
Zgłoś
LOADING... 2011-05-11, 11:11
Nie spodziewałem się ze na sadolu będzie jakieś video z meczu na którym byłem. Kibice Motoru przyjechali 15 min przed meczem a policja wpuściła ich na drugą połowę dopiero. Śmiech na sali.
Zgłoś
hakadu 2011-05-11, 11:12 1
marcino0o_pl napisał/a:

To są kibice? To skurwysyny którzy przychodzą na mecz po to żeby się ponapierdalać, ten policjant/ochroniarz mógł mu jeszcze pałą przyjebać.

Może i tak, sam nie jestem kibicem. Policjant wyraźnie nadużył prawa. Policjant może być filmowany, ponieważ pełni on posadę publiczną i można go filmować do woli, a za "stróż prawa kurwa" mógł go wyłącznie spisać i wnieść pozew do sądu o obrażenie organu ścigania.
Zgłoś
pptomek 2011-05-11, 12:17 1
Jak by wróciło coś na kształt ZOMO nie bylo by takich problemow z burdami.
Zgłoś
Raven Trismegistos 2011-05-11, 12:31 1
@up - możliwe, że gdyby dziadostwo dostawało na każdym meczu wpierdol za takie zachowanie to byłoby OK.

Ale tez zobacz jak ogólnie czuje się kibic przyjezdny na meczu, zamknięty w klatce i traktowany jak przestępca. Trochę się nie dziwię, że im z lekka odpierdala. Ja jeździłem na wyjazdy, pisząc o tym artykuł. Widziałem jak się traktuje ludzi - prawnik z 20 letnią praktyką dostał pyskówkę od lokalnego "ochroniarza". Długo swoja drogą chujek podobno nie popracował.

Kiboli napierdalać do zgonu, ale pamiętajmy, że tam są też normalni ludzie pośród tego bydła. Nie wolno się zagalopować.
Zgłoś
Powell 2011-05-11, 12:46 2
Pierdolicie kurwa wszyscy jakbyście się znali a pewnie większość na meczu nigdy nie była. Naoglądaliście się pierdolenia w tvn i serio myślicie że to wszystko prawda? Że to kibice są tacy be i fuj a dziecka na mecz nie puszczaj bo dostanie wpierdol za sam wiek? Ja od jakiegoś czasu nie chodzę na mecze ale zamierzam znowu zacząć uczęszczać na (znając życie "miłe" pozdrowienia ) Żyletę. Podpisuję się pod to co napisał Cryan: biłem się raz w życiu i dostałem w mordę - ale na mieście nie na stadionie. Na mecz poszedłem raz spodobało mi się i zacząłem chodzić regularnie żeby zedrzeć gardło i kibicować swojej drużynie. A ochroniarz z filmu wielki kurwa kozak ponad prawem. Założył kask koledzy za nim i myśli że mu wszystko wolno...
Zgłoś
master of disaster 2011-05-11, 13:40
zjebał mu piękne ujęcie
Zgłoś
Raven Trismegistos 2011-05-11, 14:03 2
@powell. Na mecze to ja chodziłem jak ty w podstawówce szlaczki rysowałeś i to nie tylko w Polsce. nie mam nic poza szacunkiem do prawdziwych kibiców. Pojmij różnicę między zwierzętami, wpierdalającymi się na boisko, gotowymi zabic kibiców przeciwnej drużyny a kibicami, którzy z rodziną przychodzą na mecze. Ogarnij się.
Zgłoś
Nazir 2011-05-11, 14:28 3
marcino0o_pl napisał/a:

To są kibice? To skurwysyny którzy przychodzą na mecz po to żeby się ponapierdalać, ten policjant/ochroniarz mógł mu jeszcze pałą przyjebać.

W dupie byłeś gówno widziałeś! nie przeżyłeś nie zrozumiesz więc "szczym ryj"
Zgłoś
cygann 2011-05-11, 14:55 1
sadyści się znaleźli, lać kiboli, to bydło. TO WY jesteście pachołkami zmanipulowanymi przez media i rząd, śmieszą mnie te wypowiedzi pajaców i chorągiewek, którzy nigdy nie byli na meczu i nie wiedzą co to lokalny patriotyzm. Możecie co najwyżej postukać w klawiaturę a my lejemy na takich ciepłym moczem. onet.pl tu się kurwa zrobił widać większość czerpie stamtąd wiedzę o świecie.
Zgłoś
Desti 2011-05-11, 15:32 2
Idzie sobie gnojek, nagrywa Cię telefonem i obraża. Należało mu się, może się czegoś nauczy, może nie. Jedno jest pewne raz już gazem dostał i nie zatęskni raczej za tym.

A do tych wszystkich wielkich pseudo-filozofów szukających wszędzie spisku tvn A CO TO MA KURWA DO RZECZY? co to ma z tym debilem wspólnego? Ja jakoś nie usłyszałem, żeby ktoś w TV mówił, że WSZYSCY kibice to bandyci.
Zgłoś
g................z 2011-05-11, 17:09
jezykosss napisał/a:

od razu powinni dostac grzywne 10 tysi , wpierdol i 48 h na dołku ruchanska w dupe.

straszne miałeś przedszkole..

Ale swoja droga, to sie zgadzam - niech sie kibole napierdalaja na ustawkach - ale precz z burdami ze stadionow!
Zgłoś
Powell 2011-05-11, 17:25 1
@Raven69 no faktycznie jesteś tyle lat starszy... mniejsza kiedyś było tak dziś jest tak. Mnie wkurwia jedynie to, że media i politycy zawsze robią wokół kibiców taką szopkę na swoją korzyść, srając na sprawy naprawdę istotne a najczęściej obrywa się właśnie tym prawdziwym kibicom jak sam ich nazwałeś. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednego wora a niestety jest to codzienność. Wkurwia mnie także ochrona jak gość przedstawiony na filmiku. Co ten chłopak mu zrobił? Obraził go słowami "stróże prawa"?
Zgłoś
renamentor 2011-05-11, 17:41
Pierdolicie ze az mnie krew zalewa, wskaz ktos co ten gosciu zrobil dostajac gazem? Nagrywal go? Ma prawo. A wasze czerstwe i populistyczne gadki o strzelaniu z ostrej amunicji pozostawie bez komentarza, was powinni zastrzelic za brak samodzielnego myslenia, jakiegokolwiek obeznania z tematem i wpierdalania swoich marnych tekstow w sprawy o ktorych zaden z was nie ma zielonego pojecia, bo sie tym nie interesuje. Rownie dobrze moge was ciupac za to ze lubicie malowac, grac na perkusji czy tam chuj wie co
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem