18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
grzesio1712 2020-04-24, 18:09 1
Kuźwa! Moja żona jest na filmie. Tylko ona potrafi przejsc przed telewizorem w kluczowym momencie
Zgłoś
Halman 2020-04-24, 18:41
grzesio1712 napisał/a:

Kuźwa! Moja żona jest na filmie. Tylko ona potrafi przejsc przed telewizorem w kluczowym momencie

Ucałuj od mnie żonę. W cipę...
Zgłoś
Nufrevi 2020-04-24, 18:55
Za nisko zeby zginac, powodzenia z zyciem na wozku xD
Zgłoś
Pawehan 2020-04-24, 19:10
Nosz Kurwa w takim momencie musiała zasłonić.
Zgłoś
wdowa40 2020-04-24, 19:31 3

Zgłoś
htp 2020-04-24, 19:33
Stulejman napisał/a:

Spadł na dupe, a jak wiadomo dupa kości nie ma. Czyli nic mu nie będzie.

Uderzyłeś się kiedyś w kość ogonową?
Zgłoś
Pawehan 2020-04-24, 19:44 1
Stulejman napisał/a:

Spadł na dupe, a jak wiadomo dupa kości nie ma. Czyli nic mu nie będzie.

Pomyliło ci się to fiut nie ma kości a nie dupa.
Zgłoś
Raflik 2020-04-24, 19:45
E tam chuja mu jest, zeskoczył i zaraz sobie usiadł
Zgłoś
krasnystaf 2020-04-24, 21:41
HAL9000/2 napisał/a:

przecież napisał wyraźnie

W sumie racja. Przepraszam, źle popaczyłem.
Zgłoś
Adae 2020-04-25, 1:36
~HAL9000/2 napisał/a:

przecież napisał wyraźnie

U tego typa to już teraz kręgosupeł.

Ale tak poważniej, czy jakbym krzyczał "Hop!" i "Salto!" i "Dawaj!" to ktoś by się do mnie przyjebał?
Zgłoś
darayavahus 2020-04-25, 8:09
Adae napisał/a:

U tego typa to już teraz kręgosupeł.
Ale tak poważniej, czy jakbym krzyczał "Hop!" i "Salto!" i "Dawaj!" to ktoś by się do mnie przyj***ł?

Art. 151.

Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Zgłoś
Jokerd 2020-04-25, 9:55
Knuckbiee napisał/a:

jakim trzeba byc k***a j***nym glupcem zeby skakac z takiej wysokosci, przeciez typo zamiast sie zabic bedzie jazdzil na wozku do konca zycia haha

W tym przypadku tak ale... wystarczylo porzadnie zajebac na glowe. Nieraz wystarczy potknac sie i jebnac czacha w kraweznik i idziesz do piachu.

U mnie chlopak z bloku zalutowal z trzyciego pietra z bloku czyli dostc porownywalnie, z tym ze na glowe i mu sie udalo

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów