📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Kuźwa! Moja żona jest na filmie. Tylko ona potrafi przejsc przed telewizorem w kluczowym momencie
grzesio1712 napisał/a:
Kuźwa! Moja żona jest na filmie. Tylko ona potrafi przejsc przed telewizorem w kluczowym momencie
Ucałuj od mnie żonę. W cipę...
Stulejman napisał/a:
Spadł na dupe, a jak wiadomo dupa kości nie ma. Czyli nic mu nie będzie.
Uderzyłeś się kiedyś w kość ogonową?
Stulejman napisał/a:
Spadł na dupe, a jak wiadomo dupa kości nie ma. Czyli nic mu nie będzie.
Pomyliło ci się to fiut nie ma kości a nie dupa.
~HAL9000/2 napisał/a:
przecież napisał wyraźnie
U tego typa to już teraz kręgosupeł.
Ale tak poważniej, czy jakbym krzyczał "Hop!" i "Salto!" i "Dawaj!" to ktoś by się do mnie przyjebał?
Adae napisał/a:
U tego typa to już teraz kręgosupeł.
Ale tak poważniej, czy jakbym krzyczał "Hop!" i "Salto!" i "Dawaj!" to ktoś by się do mnie przyj***ł?
Art. 151.
Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Knuckbiee napisał/a:
jakim trzeba byc k***a j***nym glupcem zeby skakac z takiej wysokosci, przeciez typo zamiast sie zabic bedzie jazdzil na wozku do konca zycia haha
W tym przypadku tak ale... wystarczylo porzadnie zajebac na glowe. Nieraz wystarczy potknac sie i jebnac czacha w kraweznik i idziesz do piachu.
U mnie chlopak z bloku zalutowal z trzyciego pietra z bloku czyli dostc porownywalnie, z tym ze na glowe i mu sie udalo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów