Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ok, niby wszystko co żyje spełnia swoją biologiczną rolę i ma sens,
ale ktoś mi wytłumaczy po co żyje taki kurwa szczur
Jeśli nie wiesz jaką masz rolę w życiu, i po co w ogóle żyjesz, to możesz już skończyć.
Pojęcia nie mam, ale czy zastanawiałeś się nad sensem życia wirusów/nowotworów?
To są dopiero cwane skurkowańce. Instalują się w sprzyjającym środowisku, w którym mogą się bez problemu rozmnażać.
Z premedytacją niszczą środowisko które zainfekowały przekształcając je po swojemu wysysając wszystkie życiodajne minerały.
Jak już im brakuje miejsca lub wyniszczą dane środowisko zasiedlają nowe i zaczynają cykl od nowa. Wyżerają powoli dany organizm tak długo aż nie skonsumują go w całości.
Wiesz jak potocznie nazywa się takie wirusy/nowotwory.... "Człowiek"
I to jest dopiero pytanie, po cholerę toto żyje na tej planecie??
Najgroźniejszy twór i gatunek to MY.
Tak jak mowisz "człowiek". Niszczycielski twór.
Skoro tak was boli bycie człowiekiem, to się wszyscy kolektywnie zapierdolcie. Pomóżcie planecie!
Dokładnie, proponował bym im zacząć od siebie. TFU!
ok, niby wszystko co żyje spełnia swoją biologiczną rolę i ma sens,
ale ktoś mi wytłumaczy po co żyje taki kurwa szczur
mi się przydają, węże nimi karmię
...Tak, jestem Expertem.
Ło Panie, że ci się chciało pisać. Tak czy owak fajnie poczytac coś gdzie nie ma nawiązania do polityki, jebania pis-u czy pedałów, spoko wypowiedź dzięki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów