📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wkurwiają mnie ci magowie kościelni..
To tak jak z gra w 3 kolka jest kilku ktorzy podkrecaja cala sytuacje .Tak na marginesie jak trzeba byc spierdolonym umyslowo zeby w cos takiego uwierzyc to sa czary mary z USA i tamtejszych odlamow chrzescijanstwa niby .Brakuje jeszcze jakies murzyna i choru gospel albo goscia co sie grzechotnikami oklada .Jak jest taki czarodziej to niech skoczy glod wojny i ocieplenie klimatu pierdolony szarlatan .
Masturbator18 przed zainteresowaniem się pizdokiem
Masturbator18 po zainteresowaniem się pizdokiem
Masturbator18 po zainteresowaniem się pizdokiem
Siriuz napisał/a:
Ale szczepionki na Covid to nauka! Tak w telewizorze powiedzieli! Eksperci!
Ty kurwa głupi jesteś od urodzenia, matka cię główką upuściła na próg czy po prostu się specjalistów Konfederacji nasłuchałeś bo masz 15 lat (mentalnie, co najwyżej)?
ellsworth napisał/a:
Jest trzecie dekada dwudziestego j***nego pierwszego wieku, do ciężkiej k***y nędzy!
I co z tego? To jest tylko wiara w magię dużych liczb. My mamy taki rok, hindusi 5 tysięcy coś tam, a Majom skończył się kalendarz w 2012 roku mierzonego wg naszego sposobu.
Uczucia, żądze, psychika, potrzeby ludzi są ciągle te same.
Zmieniła się tylko i aż... technika.
Jak Ci się urodzi dziecko i podrzucisz je do dżungli murzynom na wychowanie to zostanie analfabetą i prymitywem nawet gdyby rodzice byli geniuszami.
Ludzie będący w czarnej dupie.
on ma jedną nogę krótszą a drugą taką samą
RoboCat napisał/a:
Naciaga to on tych wszystkich debili na kase a nie noge
Pytanie czy mu płacą?
Dżizus qrwa krajst, czy naprawdę są jeszcze tacy ludzie, którzy w to wierzą???
PiDżej napisał/a:
Dżizus qrwa krajst, czy naprawdę są jeszcze tacy ludzie, którzy w to wierzą???
No jasne że są tutaj jest więcej perełek alleluja tfuuu miłego oglądania
A w styczniu jest piątek 13, ta cała magia przepadnie.
Jakim trzeba być zjebem żeby chodzić na takie spotkania.
Jakim trzeba być zjebem żeby chodzić na takie spotkania.
Gość się nazywa Tomasz dorozala, pochodzi z knurowa w woj śląskim , kiedyś sprzedawał suplementy Herbalife, a potem to już mi odjebalo.
howke napisał/a:
Zwróć uwagę że on wyrównuje krótsze z dłuższym. Jak pójdziecie z kolegą to mu wyciągnie na wymiar twojego
Czyli pewnie wciśnie do środka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów