A teraz panie "ścierwo i najgorsze zło" powiedz mi, dlaczego zwierzęta też zabijają dla zabawy? Na przykład koty i delfiny?
Tylko uważaj, żeby ci się styki w móżdżku nie po przepalały
P.S.
Ludzi ciągle jest dużo mniej niż zwierząt. Czasem watro pomyśleć przed napisaniem czegoś, aby nie wyjść na idiotę.
Za wikpedią: Ekologia (gr. οἶκος (oíkos) ‘dom’ + λόγος (logos) ‘słowo, nauka’) – nauka o strukturze i funkcjonowaniu przyrody, zajmująca się badaniem oddziaływań pomiędzy organizmami a ich środowiskiem oraz wzajemnie między tymi organizmami (czyli strukturą ekosystemów).
Zatem to co nazywasz ekologią, ekologią nie jest - to co masz na mysli to ekopierdolenie. Ekopierdolenie to taka sama dziedzina jako płaskoziemstwo i antyszczepionkostwo i LGBT. To marksistowskie idee mające na celu destabilizację aktualnie trwającego systemu demokratycznego i wprowadzenie tyranii jednostek nad jałowym intelektualnie tłumem - czego jesteś najdoskonalszym przykładem.
Gówniane żarcie i śmietnik to efekt głupoty i chamstwa, a nie "nieekologicznego" podejścia.
Mam nadzieje, że nasza populacja w krótkim czasie wyginie.
Masz na myśli swoją wieś?
P.S.
Ludzi ciągle jest dużo mniej niż zwierząt. Czasem watro pomyśleć przed napisaniem czegoś, aby nie wyjść na idiotę.
Panie piszemy z dużej litery jak już tak się droczymy...
No tak koty... Jakbyś był inteligentny to w pierwszym moim komentarzu jest wzmianka o kotach.
A delfiny
No tak te zabójcze i krwiożercze ssaki. Bo o nich piszesz tak?
Zgodzę się z Tobą. Jeszcze kilka lat i tak ewoluują, że wyjdą na ląd i będą siały postrach wśród niedźwiedzi, lwów i innych dzikich zwierząt. Tylko ani mnie ani Ciebie już tutaj nie będzie.
Tymczasem Nara.
Napisałeś tylko: "Nie dotyczy kotów". To może oznaczać wszystko.
A delfiny
No tak te zabójcze i krwiożercze ssaki. Bo o nich piszesz tak?
Tak, panie "inteligentny". Pierwszy artykuł z brzegu: bbc.com/earth/story/20160204-cute-and-cuddly-dolphins-are-secretly-murderers
Poza tym poczytaj sobie też o szympansach i hienach. To są dopiero skurwysyny.
Zgodzę się z Tobą. Jeszcze kilka lat i tak ewoluują, że wyjdą na ląd i będą siały postrach wśród niedźwiedzi, lwów i innych dzikich zwierząt.
Nie wiem co bierzesz, ale bierz połowę.
Albo nie, weź całe opakowanie - sprawisz tym planecie i ludzkości przysługę
Hitler był lewakiemJebać wszystko na wschód od Polski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów