18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
Niecodzienny pościg
~Sunday • 2013-10-10, 12:12
Dwóch gości przekonanych o tym, że znają swoje prawa postanowiło nie zatrzymać się do kontroli i kontynuować podróż.
Jednak nie wszystko poszło po ich myśli...

Pod koniec nagrania bardzo ciekawa przemiana głównego bohatera i odpowiedź na pytanie "Czy jestem aresztowany?".
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jpdl 2013-10-12, 9:31
ramiltor napisał/a:

W hameryce by go zastrzelili.
A tu świezy przykład
chicagotribune.com/news/chi-capitol-hill-shooting-20131004,0,253010.story

Ale, masz porównanie...
Rzeczywiście ci kolesie na filmiku stwarzali podobne zagrożenie co typka uciekająca pod kartonem prezydenta, która mało nie rozjechała ludzi...
Zgłoś
Yanuha 2013-10-12, 11:28
@up łot ju min "typka"
Zgłoś
socjalmmv 2013-10-12, 13:22
Uciekać przed policją, kurwa to nie gta...
Zgłoś
brontokoparka 2013-10-12, 13:36
To Australia... Pojedzie na posterunek zabiora mu prawko na 28 dni i dostanie pewnie soczysty mandat pow. 1k AUD.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-10-12, 16:47
Mam nadzieję, że mu wjebali tak, że się ulał.
Zgłoś
ImYourFather 2013-10-12, 17:43
:O Nico Belic na prawdę istnieje
Zgłoś
szaklowski 2013-10-12, 18:19
Pewnie liczył, że będzie go obezwładniać polska policja
Zgłoś
sc33 2013-10-12, 19:29
Tak sobie mysle, ze za jakis czas jak bedziesz chcial zyc jak jeszcze te 10 lat temu to takie filmiki beda norma. Chodzi mi o to, ze mozemy coraz mniej, spoleczenstwo jest coraz bardziej oglupiane przez wszystko do okola i wiele istotnych spraw wymyka sie spod kontroli tu nam panujacych aktualnie. Takze czekam na punkt kulminacyjny tego gowna bo coraz wieksze kurestwo sie robi.... a moze mam juz fest banie i fizolofuje bo nie wiadomo co koles na filmiku odjebal, pewnie zlamal jakis przepis drogowy i nie chcial zatrzymac sie do kontroli wiec policja miala pelne prawo tak zareagowac bo mogl stwarzac zagrozenie ich zyciu lub zdrowiu. Przyznajac autorowi wstawki browara jak slusznie zauwazyl, ze kierowca zachowywal sie gorzej niz baba podczas zatrzymania, a taki chojrak byl przed chwila.
Zgłoś
igiii1 2013-10-12, 19:34
RockyWood napisał/a:

Niech się kurwa cieszą że żyją (i pewnie teraz siedzą ) w chuj uprzejmym kraju który daje się dymać ciapatym - w Wielkiej Brytanii. Gdyby to było USA to nie zdążyłby zapytać czy jest aresztowany, ba! nawet nikt by się nie pierdolił z aresztowaniem - tam policja od razu mogłaby napierdalać z pistoletów. W UK policja często nie ma przy sobie broni z ostrą amunicją... a szkoda

To jest Australia.
Zgłoś
kalabrak 2014-01-11, 9:03
Free Man Of The Land
Nie znam historii od poczatku poscigu i dlaczego swinie chcieli im sprawdzac alko alkomatem... ale ludzie jako spoleczenstwo jest tylko marionetkami kierowanymi przez system a swinie to tylko fundament calej tej zrytej polityki. My tylko myslimy ze zyjemy w demokratycznych panstwach ale tak naprawde zaden z nas nie jest wolnym czlowiekiem, Musimy sie podporzadkowac systemowi co auttomatycznie nie czyni nas wolnymi ludzmi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem