Fajnie oglądający się przejazd na trasie Phantom Ranger w grze Trackmania Nations. Jest to mapa typu Push Forward czyli osoba jadąca aby przejść trasę musi trzymać tylko klawisz odpowiedzialny za jazdę do przodu. Nie wiem komu się chciało robić tak skomplikowaną mapę, ale gratuluję determinacji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Piwo. daaawno temu miałem jakąś tm ; d to ciężko mi było normalnie pograć , a co dopiero taka trasa ... szacun za robote
tak, raczej chodzi o kreatywność, pomysł oraz chęci twórcy mapy...
generalnie przestałem grać w TM od czasu gdy pazerne UBI wykupiło NADEO i po totalnej klapie TM2 stwierdziło że albo kupujesz Nations za 30!!!! euro, kuźwa za 7mio letnią grę, albo możesz grać na United czyli 3 trasy i potem 10min pauzy...
generalnie przestałem grać w TM od czasu gdy pazerne UBI wykupiło NADEO i po totalnej klapie TM2 stwierdziło że albo kupujesz Nations za 30!!!! euro, kuźwa za 7mio letnią grę, albo możesz grać na United czyli 3 trasy i potem 10min pauzy...
Czyli "/afk" juz nie dziala na freezone?
Lipa, widać że gościu nawet nie skręca kołami specjalnie zrobiona mapa wystarczy cisnąć strzałkę do przodu.
Jedziesz? Nie masz za co pić.
Właściwie zastanawiałem się nad umieszczeniem Dethkarz, pierwszych Screamer' ów czy nawet Crash Bandicoot ale stwierdziłem, że temu pierwszemu znacznie bliżej do Carmageddona czy nawet Destruction Derby .
Właściwie zastanawiałem się nad umieszczeniem Dethkarz, pierwszych Screamer' ów czy nawet Crash Bandicoot ale stwierdziłem, że temu pierwszemu znacznie bliżej do Carmageddona czy nawet Destruction Derby .
Miya napisał/a:
A pamiętacie to?
Co do samego filmiku - no trzyma się tylko ten jeden, biedny klawisz. Można sobie na nim coś postawić i iść na obiad. Tylko po co? Wchodzi się na te mapki chyba po to, żeby pooglądać czyjeś pomysły na trasę, dobrze rozumiem (pytane do grających w TM)?
A pamiętasz Revolt 7 ?
mpm1122 napisał/a:
Może ktoś podać link do filmiku?
Byłbym wdzięczny.
youtube.com/ watch?v=R1-GQsLWiYA
Sklep spację.
MojeAvi napisał/a:
Kod:Gratuluję typowi determinacji i jestem w podziwu dla jego ciężkiej pracy. Szacunek mam do gościa. <br> ...<br> Tak więc do roboty lenie!
Haha, nie no ma szacunek dla gimbusa ktory siedział i mulił pjenć lat żeby zrobić taką mapkę. Weź sie lecz.
Ok, jestem za robieniem kreatywnych rzeczy, robiąc coś takiego pomyślał bym o generatorze mapy która tworzy podłoże w stosunku trajektorii.
I tak większy ubaw z zabawy miałbym po tym, chociażby dlatego, że walczyłem z determinacją do końca nawet w momencie wyczerpujących się baterii:
Obrazek
A po co komu baterie? Podłączało się zasilacz od anteny siatkowej w miejsce baterii, ale jak widać byłeś za mało kreatywny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów