18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
Historia która zdarzyła się na prawdę.

Pewnego wieczoru staruszek poczuł się gorzej (bolało go w klatce piersiowej) i stwierdził że zadzwoni do lekarza opieki całodobowej by umówić się na wizytę domową. Oczywiście rzecz jasna Panu lekarzowi nie chciało się przyjechać do chorego więc pokpił sprawę i odmówił owej wizyty (być może znal historie choroby tego staruszka). Jednak coś mu zaświtało w głowie około godziny 12 i zadzwonił to dziadka by sprawdzic czy wszystko OK. Dziadzio nie odbierał, więc wezwał zespół Ratownictwa Medycznego do mieszkania dziadka. Po przybyciu na miejsce nikt nie otwierał drzwi. Ratownicy wezwali więc straż pożarną (tym razem byli trzeźwi jak przyjechali). Strażacy dzielnie swoimi toporkami rozpieprzyli drzwi w drobny mak i ku zdziwieniu wszystkich dziadziu siedział sobie na fotelu w pokoju. W momencie gdy zobaczył całą bandę ludzi sięgnął ręką do prawego ucha i wyjął aparat słuchowy mówiąc a w zasadzie krzycząc: "chyba wyczerpała mi się bateria...".

Da bum tssss.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
barteck_street 2012-12-31, 16:08
Czy kierowca karetki zaczął bić brawo?
Zgłoś
PKSdriver 2012-12-31, 18:11
patrix997 napisał/a:

Mam nadzieję, że to o ratownikach, a nie strażakach.
Od strażaków mi się odpierdolić. Jedyna porządna służba w tym kraju!

JSP na 100%
Zgłoś
buszta2 2012-12-31, 18:13 1
patrix997 napisał/a:

Bo kurwa nic nie robią tylko za kotami po dachach latają to do czego się przypierdolić? U mnie na 70 tys mieszkańców w tym roku wybuchy 3 pożary a strażaków 70 i komenda czy jak zwał jak pałacyk z wiejskiej. Ludzie którzy pracują w 70% z jednej okolicznej wsi bez matury bo wujek komendant. Nie chcę wrzucać wszystkich strażaków do jednego wora ale tak przedstawia się rzeczywistość u mnie.

Pozdrawiam.
Zgłoś
said89 2012-12-31, 19:10 1
Patrix997

nic do Ciebie nie mam, ale powiem grzecznie i z dystansem : ODPIERDOL się od ratowników, ratownictwa. Sam jestem ratownikiem, co prawda młodym stażem ale uważam iż to od nas i pielegniarek zalezy bardzo dużo. lekarz przyjdzie i oleje sprawę, a to my jedziemy na wyjazd, my jestesmy dyspozytorami i my najczesciej jestescmy strażakami. wiec jesli ne iznasz zycia i realiów ratownictwa nie wpierdalaj się między wódkę a zakąskę. szczesliwego nowego roku!
Zgłoś
Ramsey007 2012-12-31, 20:58 1
patrix997 napisał/a:

Po chuju...
Jak mi się dom palił to przyjechali tak nakurwieni, że nie ogarniali co się dzieje, a jak wsadzili "szlaucha" do strumienia, bo przyjechali na pusto bez wody, to wsadzili go tak sprytnie, że kamienie zassali. Najpierw wyjebało kilka wężem, a potem pompa się zdupcyła...

Otrzeźwieli tylko na kilka minut jak się dowiedzieli, że w kuchni jest butla z propanem-butanem.

Efekt ich akcji? Spłonęło 5/6 bliźniaka trójkondygnacyjnego...

Ach! Była to OSP, a nie PSP.
Zgłoś
Xiaq 2013-01-01, 2:36
Odpierdolić się od straży! To raz.
Dwa, dawno, ale to dawno nie słyszałem o rozpierdalaniu drzwi toporami - są od tego specjalne narzędzia hydrauliczne. - Więc to zmysliłeś(jak i resztę historii)
Trzy - czasy chlania w OSP dobiegają końca(przynajmniej u nas), ponieważ przepisy się zaostrzają i mozna dostać mocno po dupie. My w oklicach Jeleniej Góry rozwiązalismy sami problem i po prostu pijanych na akcje nie bierzemy.(Zara mi ktos dojebie: a co z Sylwestrem? Ano to, że nie wszyscy musza chlać do upadłego i spokojnie mozna zebrać te 3-4 osoby aby pojechać).
Cztery, pokażmi lekarza, który nie wezwałby od razu pogotowia do tego dziadka(nawet największy ignorant wie, że skończyłoby się to dla niego odsiadką).
Pieć - dziadek miał jeden aparat, więc na drugie ucho powinien słyszeć...

Ramsey007 - albo było to dawno, albo macie po prostu idiotów w straży. Poza tym, są zdolni, bo zajechac pompę nie jest tak łatwo i stawiałbym, że brakło im paliwa bo je przepili. Pompa PO5 potrafi mielić kamienie na drobny żwirek(fakt, zapycha prądownice, ale popma pompuje), nie wspomne o nowych pompach szlamowych, które sa jak maszynki do mielenia
Zgłoś
siger00 2013-01-01, 12:49
brightfly napisał/a:

Historia która zdarzyła się na prawdę.

Ja pierdolę, naprawdę napisałeś "na prawdę"...
Zgłoś
PKSdriver 2013-01-01, 18:51
siger00 napisał/a:

Ja pierdolę, naprawdę napisałeś "na prawdę"...

Zdajesz sobie sprawę jak wielkim bucem jesteś?Twoja "ultra poprawność" i wytykanie błędów w taki sposób jest godne pożałowania.Przypomina mi to nadętego dzieciaka w klasie, którego nikt nie lubi.
Dowartościowujesz się, bo brakuje ci czegoś co ktoś by doceniał?
Zgłoś
brightfly 2013-01-02, 0:02
Wyjaśniam kilka kwestii: tak to było dawno, po 2 jebie mnie to że robie błędy to sadistic a nie szkółka Miodka, po 3 cie strażacy pracują zaraz obok mnie na bazie (ja robie w Rat Med) i często widuje ich nakurwionych (za często) i fakt że pije tlyko stara gwardia (tzn ci między 30-40 rokiem życia). po 4 te jeśli nie wierzycie w historyjkę to nie i chuj. Po 5 te drugie ucho dziadek mial kompletnie gluche. Po 6 nikt nic lekarzowi nie zrobi jeśli w hisorii choroby dziadka byla np wpisana nerwica ktora może dawac nerwobóle (nie to żebym bronił darmozjada). Dziękuje dobranoc!
Zgłoś
Ramsey007 2013-01-02, 0:25
Xiaq napisał/a:

Ramsey007 - albo było to dawno, albo macie po prostu idiotów w straży. Poza tym, są zdolni, bo zajechac pompę nie jest tak łatwo i stawiałbym, że brakło im paliwa bo je przepili. Pompa PO5 potrafi mielić kamienie na drobny żwirek(fakt, zapycha prądownice, ale popma pompuje), nie wspomne o nowych pompach szlamowych, które sa jak maszynki do mielenia

Miałem napisać, że nie tak dawno, bo w 2000 roku, a po chwili dotarło do mnie, że kurwa... Minęło w chuj czasu

Nie mniej jednak - rzygnęło gruzem, potem coś się stało, potem coś zrobili i sikali wodą dalej.

Tak czy inaczej - nie byli to Panowie kojarzący się ze Strażakiem Samem ni chuja!
Zgłoś
raper900 2013-01-03, 11:31
PKSdriver napisał/a:

Zdajesz sobie sprawę jak wielkim bucem jesteś?Twoja "ultra poprawność" i wytykanie błędów w taki sposób jest godne pożałowania.Przypomina mi to nadętego dzieciaka w klasie, którego nikt nie lubi.
Dowartościowujesz się, bo brakuje ci czegoś co ktoś by doceniał?

To nie jest ultrapoprawność. Słowo "naprawdę", jak i wyrażenie "na pewno" są bardzo często pisane błędnie i jest to pierwszorzędny błąd ortograficzny. Takie byki należy wytykać i tępić. No, chyba że nie razi cię, gdy ktoś napisze kóra, fshut czy musk.

Aha, na odchodne... ultrapoprawność. ( wiking.edu.pl/article.php?id=632 )
Zgłoś
Sober159 2013-01-03, 23:21
Strażacy to jedyni na których się nie narzeka bo nie mają ciągłego kontaktu z ludźmi. No i jako jedyni w polsce są dobrze wyszkoleni.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem