Irlandia. Obsługa sklepu wyrzuca dwie klientkiliveleak.com/view?i=66a_1398104842
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciapaty przez chwilę poczuł się jak w domu; babę za fraki i sruu za drzwi. Słoik z kwasem miał w fartuchu pewnie.
tytus05 napisał/a:
Ty to musisz mieć przejebane życie... Wyluzuj trochę, wyjdź na dwór, pobiegaj czy coś...
po czym sądzisz?
@janek_dzbanek86
Jaki ciapaty?
Mi on bardziej przypomina Germanina. A jak się nie znasz na ludach to won do podstawówki na przyrodę uczyć się o ludziach.
Jaki ciapaty?
Mi on bardziej przypomina Germanina. A jak się nie znasz na ludach to won do podstawówki na przyrodę uczyć się o ludziach.
Ta w czarnym to ruchable!
pewnie polki
Ta szczuplejsza nawet fajna dupa, a zachowuje się jak spierdolona spierdolówa ze spierdolowa...
Olaboga już myślałem, że zielonego liptona wyjebali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów