Kilkaset osób zgromadził w środę [4 czerwca 2020] w centrum Poznania marsz pamięci George’a Floyda – Afroamerykanina zmarłego w trakcie policyjnego zatrzymania w amerykańskim Minneapolis. (…)
Uczestnicy marszu, w większości ubrani na czarno, zebrali się na poznańskim pl. Wolności po godz. 16. Część z nich miała plansze i transparenty z hasłami takimi jak: „Black lives matter”, „I can’t breathe” czy „Mamo, nie mogę oddychać”
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
widać w Poznaniu ciekawie mają.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiadomo że Poznań to od dawna najbardziej lewackie miasto. Dziwne że Lech nie może poradzić sobie z tą zjebana antifa w ich mieście. Kolejorz co z wami?
Ja pierdole... Gdybym wiedział pojechałbym porobić kolka po tych zjebach... Nie dziwi mnie skoro lewusy mają swojego prezydenta... Banda nieudaczników zabierających tlen inteligentnej czesci społeczeństwa... Lewaki sa dobre tylko jako opał lub tarcza
Poznań jest specyficznym miastem. Ludzie, którzy tam mieszkają myślą, że jak pomachają tęczą i wybiorą na prezydenta miasta największego głąba, to automatycznie staną się lepsi od całego "polskiego ciemnogrodu".
janlew napisał/a:
Ale to twoi bracia lewackie żydki. My katolicy na śmierć jakiegoś gangusa z getta, nie reagujemy
Ja nie jestem katolem i też mnie zdechły murzyn nie interesuje, więc zamknij ryj.
Śmieszą mnie te jęki lewackich krypto-pedałów. W każdym temacie coś o katolach napiszą, bo ze względu na ograniczoną pojemność zjebanych mózgów nic więcej się im nie mieści do tych głów wypchanych gównem i trocinami
Tjuna napisał/a:
Może dla tej w spódniczce to bym i się na chwile położył tylko dal widoków
No nie wiem, biorąc pod uwagę z jakim wydarzeniem i ludźmi mamy do czynienia, mógłbyś się nieźle zdziwić, co byś pod nią ujrzał...
A tak poza tym
Nic dodać nic ująć.
Nawet z terminem polskie lewary się zgodzę, wszak polski żyd też polski jest. A to przecież najpewniej albo miot polskiej żydokomuny albo ich szabesgoje za szekle.
Nawet z terminem polskie lewary się zgodzę, wszak polski żyd też polski jest. A to przecież najpewniej albo miot polskiej żydokomuny albo ich szabesgoje za szekle.
Każdemu lewakowi zadam proste pytanie: co ten "protest" przyniósł 99% polskiego społeczeństwa które ma w pidzie uduszenie kolanem dindusa bandziora?? Bo małpy to sobie chociaż pokradły, poplądrowały, popodpalały, poniszczyły...
Qtaphone napisał/a:
Mój były pan od historii powiedział kiedyś bardzo ciekawą rzecz.
Umrze milion żołnierzy czy niewinnych osób, to statystyka.
Umrze jeden bandzior czy ktokolwiek, to tragedia.
To mówił Stalin i Hitler debilu,bo obaj czytali Nietzschego,jak każdy dobry dyktator.Zaciągnięte z jego myśli,że historie tworzą jednostki,a nie masy i to jest fakt oczywisty.
Oni w ramach tego protestu pokazują dokładnie to co powinien zrobić ten czarnuch żeby dalej żyć. Położyć się na brzuchu, ręce za siebie i czekać na skucie bez zbędnych ruchów. Może to nie chodzi o solidaryzowanie się z murzynami tylko ich edukację?
Nie można upaść niżej, zostając lewakiem sam przedstawiasz się jako najgorsze niedojebane umysłowo, ludzkie nic nie warte ścierwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów