Jak ktoś zna ten podły język to proszę przetłumaczyć.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten podły język to niemiecki, wystarczy wrzucić w translator to przetlumaczy cos na sposob: ze dobrze jest być folksdojczem i że podczas drugiej wojny światowej dobrze im się żyło z braćmi z wehrmachtu :V
Doedukuj się pajacu
Piękny czas. Admin sadola spędził niedzielne popołudnie wraz z konkubiną i synem na jedzeniu obiadu. Na obiad był węgiel, bo to Śląsk. Konkubiną jest pewnie kuzynka patrząc na to jakiego mają gówniaka.
Jesteś tak zjebany jak twój opis
Nawet komuniści docenili miasto, nazywając je Stalinogrodem. Miało być kolejną stolicą Polski. Ujemnie IQ bierze się z ciężkiej oracy pod ziemią. Wchów wsobny z braku nowej, napływowej krwi. A wszystko to dla was. Tak bardzo nie doceniacie wyngla, cenicie sobie ekobzdury. Węgiel był na planecie, zanim się urodziliście. Będzie i po was.
Żryjcie gruz, cyganie.
Gdyby nie Katowice, to byście w zimie budowali iglo.
Nawet komuniści docenili miasto, nazywając je Stalinogrodem. Miało być kolejną stolicą Polski. Ujemnie IQ bierze się z ciężkiej oracy pod ziemią. Wchów wsobny z braku nowej, napływowej krwi. A wszystko to dla was. Tak bardzo nie doceniacie wyngla, cenicie sobie ekobzdury. Węgiel był na planecie, zanim się urodziliście. Będzie i po was.
Żryjcie gruz, cyganie.
Tak z ciekawości: Pracujesz w biedaszybie?
wschodnie przedmieścia warszawy
Ja bym stawiał raczej na okolice Pruszkowa. Tam czerpią wodę spod góry śmieci więc może to mieć jakiś wpływ
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów