Nie najgorzej o ile chciał załadować drzewo na pakę
To juz nie dograli, obcioł z lewej, obcioł z prawej, i powiedział:
- Można jechać......
Sprowokować gościa, który ma tu konto od 10 lat i ledwie ponad 70 odpowiedzi na napisanie kolejnej, to nie lada wyczyn.
PS. Mógłbyś się ładniej podpisywać na koniec.
Najwyraźniej strona, którą rżnęli była pod większym stresem i powstrzymywała drzewo przed pierdolnięciem tak jak pierdolnęło.
Stres to ma samotna matka wychowująca trójkę dzieci
rzecież zrobił wszystko podręcznikowo, ale naprężeń w drewnie nie przewidzisz.
Chyba według jakiegoś murzyńskiego podręcznika.
Typowe ścierwo, dla którego edukacja to chuj. Wystarczyło skończyć szkołę podstawową i odbyć jednodniowe szkolenie przy wyrębie lasu. Tyle i aż tyle. Ale te małpy są po prostu za daleko od cywilizowanego świata, o jakieś 600 lat za daleko, zatrzymali się na etapie rozwoju z czasów Wielkich Odkrywców.
Uspokój się. W C++ by Cię wciągnął nosem.
On nie miał nic w ręce, poza fiutami kolegów. to typowy idiota wylewający szambo wszędzie gdzie może pisać.
I masz piwko
Typowe ścierwo, dla którego edukacja to chuj. Wystarczyło skończyć szkołę podstawową i odbyć jednodniowe szkolenie przy wyrębie lasu. Tyle i aż tyle. Ale te małpy są po prostu za daleko od cywilizowanego świata, o jakieś 600 lat za daleko, zatrzymali się na etapie rozwoju z czasów Wielkich Odkrywców.
wy jebane polaczki jesteście jeszcze bardziej w tyle strach wam matoły kamień dać do ręki bo i tak go spierdolicie geniusze
On robił to dobrze - rzaz podcinający w formie klina był poprawny. Ale drzewo było złe - niezależnie jak by się z nim certolił ( pomijam traktor z liną) to tak wysokie drzewo nawet przy minimalnym odchyleniu upadnie tam gdzie jest przechył.
jebnij się w łeb i zamilcz jak taki głupi jesteś
być głupkiem kiedy wszyscy to widzą to jedno, ale być nim i udawać mądrego jest znacznie gorsze
wy jebane polaczki jesteście jeszcze bardziej w tyle strach wam matoły kamień dać do ręki bo i tak go spierdolicie geniusze
aj-waj mosze, ty to musisz być z narodu wybranego, żeś taki oświecony, że fiu-fiu.
A ten debil znowu przyszedł głośić swoje frustracje na sadolu. Co za ścierwo.
Oj tam oj tam. Taki folklor lokalny też fajny jest
Sam po sobie widzę, że od jakiegoś czasu, ilekroć widzę "ścierwo" to od razu mi się z kolegą Rebeliantem jakoś tak kojarzy
jebnij się w łeb i zamilcz jak taki głupi jesteś
być głupkiem kiedy wszyscy to widzą to jedno, ale być nim i udawać mądrego jest znacznie gorsze
Jaki filozof, psychoanalityk i intelektualista.
Zdradź nam skąd taki ból dupy u Ciebie bo mnie zaintrygowałeś odrobinę.
Ps. Mam uprawnienia na piłę, wątpię czy Ty potrafisz ją odpalić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów