pozdrawiam moich kochanych współlokatorów! ;D
pozdrawiam moich kochanych współlokatorów! ;D
JA bym Ci tą rękę w maszynkę do mielenia mięsa wpierdolił a drugą upierdolił stihl'em przy samej dupie, wtedy było by zajebiście
Mam nadzieje że chociaż mocno związali ten bandaż czy chuj wie co to, tak że nie było dopływu krwi.
W końcu i tak Ci się nie śpieszyło to ściągać, najpierw sesja w pokoju, później na balkonie.
Trzymam kciuki żeby Ci to uschło, tak dla potomności żeby wiedzieli co się stanie jak tak się zrobi
Kolega widzę wie co dobre
Trzeba mieć najebane w bani żeby tak się napierdolić że nic się nie pamięta. Czujesz że już długo nie pociągniesz to robisz sobie przerwę i dalej pijesz, no ale nieee lepiej się napierdolić jak szpadel i mieć ubaw że zrobili z Ciebie idiotę.
JA bym Ci tą rękę w maszynkę do mielenia mięsa wpierdolił a drugą upierdolił stihl'em przy samej dupie, wtedy było by zajebiście
Mam nadzieje że chociaż mocno związali ten bandaż czy chuj wie co to, tak że nie było dopływu krwi.
W końcu i tak Ci się nie śpieszyło to ściągać, najpierw sesja w pokoju, później na balkonie.
Trzymam kciuki żeby Ci to uschło, tak dla potomności żeby wiedzieli co się stanie jak tak się zrobi
weź sie lecz !!!
kolo dobry jest
czekam na foty z innych libacji !!
na pełnej kurwie !!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów