18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
_InVictus_ 2010-06-21, 20:37
Trzeba mieć najebane w bani żeby tak się napierdolić że nic się nie pamięta. Czujesz że już długo nie pociągniesz to robisz sobie przerwę i dalej pijesz, no ale nieee lepiej się napierdolić jak szpadel i mieć ubaw że zrobili z Ciebie idiotę.
JA bym Ci tą rękę w maszynkę do mielenia mięsa wpierdolił a drugą upierdolił stihl'em przy samej dupie, wtedy było by zajebiście

Mam nadzieje że chociaż mocno związali ten bandaż czy chuj wie co to, tak że nie było dopływu krwi.
W końcu i tak Ci się nie śpieszyło to ściągać, najpierw sesja w pokoju, później na balkonie.
Trzymam kciuki żeby Ci to uschło, tak dla potomności żeby wiedzieli co się stanie jak tak się zrobi

...
Zgłoś
Uriz 2010-06-21, 20:44 2
@up

Pan chyba nigdy nie był na porządnej imprezie...
Zgłoś
kamil21 2010-06-21, 21:06
Tez Pan nie wie co to impreza...
Zgłoś
Koldy 2010-06-21, 21:37
Kirek09: z dupy Ci ręce wychodzą, że z przyzwyczajenia chcesz odcinać innym w tym miejscu?

"none but ourselves can free our mind.."
grunt to mieć dystans do samego siebie.
Zgłoś
Zwieszony 2010-06-21, 21:39
@UP
Pan? To dziecko jeszcze nie wie co to alkohol.. I dobra impreza..

Boom...!
Zgłoś
padalec 2010-06-21, 22:38
na kropelkę przynajmniej?
Zgłoś
matełuż 2010-06-21, 22:41
Dobrze dla niego, że mu słoika w dupe nie wsadzili
Zgłoś
Arystokrata 2010-06-21, 23:05
Turkusowa Dziewica napisał/a:

Alkohol na imprezie pije tylko plebs i hołota, szlachta pije krew.

Kolega widzę wie co dobre
Zgłoś
D................l 2010-06-21, 23:31
A ja zawsze myślałem że dobre imprezy to tylko takie, które mogę przyjemnie i dość jasno wspominać...
Zgłoś
k................6 2010-06-21, 23:49
kurwa też mnie czeka opijanie sesji za kilka dni, aż się boję xD
Zgłoś
d................k 2011-02-03, 18:55
Kirek09 napisał/a:

Trzeba mieć najebane w bani żeby tak się napierdolić że nic się nie pamięta. Czujesz że już długo nie pociągniesz to robisz sobie przerwę i dalej pijesz, no ale nieee lepiej się napierdolić jak szpadel i mieć ubaw że zrobili z Ciebie idiotę.
JA bym Ci tą rękę w maszynkę do mielenia mięsa wpierdolił a drugą upierdolił stihl'em przy samej dupie, wtedy było by zajebiście

Mam nadzieje że chociaż mocno związali ten bandaż czy chuj wie co to, tak że nie było dopływu krwi.
W końcu i tak Ci się nie śpieszyło to ściągać, najpierw sesja w pokoju, później na balkonie.
Trzymam kciuki żeby Ci to uschło, tak dla potomności żeby wiedzieli co się stanie jak tak się zrobi

weź sie lecz !!!
kolo dobry jest
czekam na foty z innych libacji !!
na pełnej kurwie !!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów