📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dlaczego go normalnie po amerykańsku nie zastrzelił??
Halman napisał/a:
a potem siedzi taki murzyn jeden z drugim w pierdlu za kradzież lampek choinkowych...
Halman to jest najpiękniejsza rzecz jaką wstawiłeś na ten portal proszę o więcej i trzymaj piweczko zasłużone
Mówi dzwoń na policję ta nie zna numeru ? Oj busz nie udało ci się z kol najn łon łon
Halman napisał/a:
a potem siedzi taki czarnuch jeden z drugim w pierdlu za kradzież lampek choinkowych...
Pewnie mu czynili jakieś nieuprzejmości w trakcie posiłku
Na huja wy piszecie o czarnuchu, przecież to typowy przedstawiciel czarnej nacji, te białasy to wybitnie pojebane jednostki, jeszcze 10 min, a wyszedł by z szuflą i odkopał biednego BLMa,
Ja rozumiem ze murzyn ma niskie iq ale by być tak glupim? Przecież arab czy szympans dał by rade uciec(arab w międzyczasie zgwałcił by jeszcze paczkę)
Ja rozumiem ze murzyn ma niskie iq ale by być tak glupim? Przecież arab czy szympans dał by rade uciec(arab w międzyczasie zgwałcił by jeszcze paczkę)
Snieg byl bilay i czarny nie zrozumial co się dzieje.
Pitupitu napisał/a:
He kurwa jeblem.
Myślałem że padnę ze śmiechu
Ale odjebales filmik
Snieg byl bilay i czarny nie zrozumial co się dzieje.
A baba jak zwykle pomocna. Nie zna numeru na policję...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów