Niekryty Krytyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
I nagle wszystkie internetowe dziwolągi sprzeciwiają się ACTA "jestem przeciw! - wylansujcie mnie". Tylko czekać na odzew Gracjana Roztockiego z kawałkiem "ACTA Stop, w pupkę kop"... Żeby Polacy byli też tacy zjednoczeni w innych kwestiach.
tomekzkz napisał/a:
Wkurwia mnie ten gość niepomiernie. Myśli, że jest fajny a oglądają to chyba tylko gimbusy i inne saurony100
a ty co przed chwilą obejrzałeś?
pierdolony lamus z ryjem jak pumba z krola lwa.
Chuj w dupę każdemu kto wymyśla kolejne zakazy i nakazy!! Nie jesteśmy kurwa niewolnikami!
a ja pilem spirtytus, to ze wspollokartor zyg krwia to nic on tez podpisal petycje przecoiwko ACTA zrob to samo
@Padaka
Sprawdź sobie jak nazywa się kanał najczęściej subskrybowany w Polsce na YT i nie błaźnij się następnym razem. :* Do Krytyka nic nie mam, ba, jakby coś takiego zrobił podczas swojego czasu w radiu to by na prawdę mogło pomóc w walce z tym gównem. ;>
Sprawdź sobie jak nazywa się kanał najczęściej subskrybowany w Polsce na YT i nie błaźnij się następnym razem. :* Do Krytyka nic nie mam, ba, jakby coś takiego zrobił podczas swojego czasu w radiu to by na prawdę mogło pomóc w walce z tym gównem. ;>
@tomsson
Troll sarcasm boli, nie? Tak samo jak boli cie to, że typ robi to co lubi i ma z tego kasę, a ty chuja masz.
Troll sarcasm boli, nie? Tak samo jak boli cie to, że typ robi to co lubi i ma z tego kasę, a ty chuja masz.
kurwa skończcie pierdolić nt tego całego ACTA, tańczycie jak wam kaźą... robicie z siebie medialnych debili, wierzycie we wszystkie kuriozalne propagandy, bzdety które wam przedstawią, zacznijcie myśleć po swojemu... no ja pierdole czy was wszystkich nie pojebało ?! jesteście aź tak ograniczeni ?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów