📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Panek898 napisał/a:
Jaka pizda, oni to sa cioty, ledwo fikolka walnie i cos ma zlamane, wiecej niech wcina Mc donalds to napewno bedzie zdrowy
Oni cały czas ryzykują złamania,dlatego się nie przejął.
Swoją drogą ja właśnie teraz siedzę ze złamaną ręką z młyna z koncertu,więc wiem co on czuje.Nie boli go tylko się wkurwia że sobie nie pojeździ ze 2-3 tygodnie.
piwo dla niego.
Ja miałem podobnie złamaną, to jest o tyle zabawne, że zamiast płakać - a byłem dość młody - to się śmiałem z tego, ja wygląda
Z tym, że ja miałem bliżej dłoni i tak bardziej "schodek". Mimo to tutaj też jest ładnie, piwko poleciało.
Z tym, że ja miałem bliżej dłoni i tak bardziej "schodek". Mimo to tutaj też jest ładnie, piwko poleciało.
W tle pociąg i syrena, pewnie to był zamach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów