Taka oto ciekawa historyjka...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
tak naprawde był to Grzegorz Dzik, znany od tej chwili jako Grzegorz D.
To się starożytnym fizjologom nie śniło!
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Nie bede do lasu chodzil bo mnie dzik w dupe wypierdoli ...
coś mi się wydaje, mój podpis mówi wszystko o tym artykule.
fejk kurwa , jaki ciec kupuje tylko szampana na wlasna 18nastke ? taka pewnie z niej dziewica jak z niego 18nastkowicz
Dzik przynajmniej wiedział żeby lecieć na laskę a nie na chłopaka,jeszcze by ze zwierzaczka pedała zrobili
Smieszne, ale fake. Chocby dlatego ze gosciu ma juz prawko a planowal osiemnastke. Myslcie cos. Zreszta, czy po zgwalceniu przez umierajacego pijanego dzika ktory swoimi raciczkami czy chuj wie co tam ma zrecznie ja rozebral poszlibyscie na policje oskarzyc go o gwałt, pomijajac fakt ze juz nie zyje?
Ogarnijcie sie. xd
Ogarnijcie sie. xd
Dzik jest dziiiki , dzik jest ZŁY !
Ktooo spotyka w lesie dzika, niech otwory swe zamyka ;x !
Ktooo spotyka w lesie dzika, niech otwory swe zamyka ;x !
A wiecie co jest najlepsze? Że jakby to był artykuł z Faktu to natychmiast wylądowałby w albumach na fejsie i w dziale z humorem i byłby przez wszystkich wyszydzony. Ale nie, to napisała opiniotwórcza Wyborcza, Poważna Gazeta, więc to na pewno prawda!
a co robił braciszek w tym momencie? kapucyna napierdalał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów