Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawpuszczali gówna to mają...
To jest naród tchórzy i debili więc co się dziwić...
Zakładam że mówisz to jako osoba, która zrobiła cokolwiek przeciw wpuszczaniu ponad 9 milionów ukraińców i banderowców do Polski?
haha , i mówi to ktoś kto własnie wpuścił kilka milionów byczków z banderlandu i nie robi nic jak mu rodaków już klepią ,
Byłem ostatnio w Hamburgu, nie spodziewałem się skali problemu - otóż po około 17 jak robi się szaro to wszelkie białe osoby znikają z ulic (poza turystami) a na ulice wyłażą 30-40 osobowe grupki 18-25 latków o wiadomej wierze i karnacji, robią co chcą, okrają ludzi, szabrują pizzerie, policja na ich widok sama spierdziela.
Kalifat niemiecki a żadne niemcy - tego kraju tak jak francji już nie ma.
Coś w tym jest, mam ziomka, co robi w transporcie i ostatnio gadaliśmy o kierunkach, które obsługuje. Myślałem, że dziwne i dzikie kraje, to np. Rumunia, Węgry, Słowenie itd. Ku mojemu zdziwieniu, to właśnie na takie kraje się przerzucił, bo Niemcy, Francja i reszta zachodu, to jeden wielki, jebany zwierzyniec i nigdy człowiek nie jest pewien, czy w ogóle wróci do domu i skala chujni się nasila w błyskawicznym tempie.
Skad wiesz ze to polak ?
Morda tam, kundlu.
Akurat szwabom to ten islam przyniesie same korzyści. Pedały zostaną zrzucone z dachu, skończy się obżeranie kiełbachami i chlanie piwska, kobiety po oblaniu kwasem momentalnie spokornieją i będą chodzić jak w zegarku.
Komu przyniesie? Niemiec to gatunek wymarły, a ciapate, to nie jest normalny człowiek - muszę niestety z takimi pracować i mniej więcej normalnieją, jak muszą sami pracować w grupie np Polaków. Wtedy pokornieją jak owieczki, choć inteligencją nie grzeszą. Ale jak ich do kupy w grupę ustawisz, to głupieją jak murzyni z okazji promocji na BLM...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów