zajebane ze złomnika
C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l TurboPierdolicie Hipolicie. Przerobiłem już kilka beemek, solidne wozy. Tylko od 2000 roku zaczęła się lipa. Miałem ze 3 lata wstecz takiego kompakta, z M42b18 318Ti dla nie kumatych. Silnik kręci się piekielnie (oczywiście bez gazu, to morduje beemki!!!!!!), wyjebaliśmy tym kiedyś z kumplem, (150 +) nie było czasu na patrzenie na licznik w drzewo i rów, parę koziołków, wyszliśmy i tylko się otrzepaliśmy z ziemi. Nic więcej. Compact poszedł do kasacji, ale obronił nam dupę. Pooglądajcie sobie crash testy starych i nowych aut. Wiem że strefa zgniotu i tak dalej, ale bez przesady... Te nowe auta to się do chuja nadają. Kumpel kiedyś kupił ode mnie subarynę (nie polecam, fatalnie się prowadzi) Wydachowali po pijaku, na żwirze, rozpadła się na kawałki a chłopaki pół roku w szpitalu połamani. I to auta niby "rajdowe". Jak ktoś chce "rajdówkę" w w miarę normalnych pieniądzach, to tylko i wyłącznie Lancer Evo 8.
algole maja chyba przyjebane stawki ubezpieczeniowe, miedzy innymi dlatego starsze limuzyny kosztuja grosze bo oprocz serwisu jeszcze to jest drogie jak cholera, daawno temu (ponad 10 lat) obilo mi sie o oczy tekst, ze roczne ubezpieczenie nowej m3ki kosztuje tyle co sredniej klasy compact. poki firma przedzie mozna sie bawic w kilka limuzyn przed domem, jak sie z zarobkami schodzi do poziomu reszty ludzi juz sie trzeba z tym liczyc
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.(oczywiście bez gazu, to morduje beemki!!!!!!)