Butelką ubogacony
Butelką ubogacony
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na wsiach będzie spokój. W mieście można liczyć na kibiców - teoretycznie.
Nie żartuj sobie. Kibice są mocni tylko wtedy, jak idą w 20 przez miasto i "szukają Antify". W takim Poznaniu, każdy zorientowany wie gdzie się zbiera Antifa, ale chłopcy zamiast tam wjechać na pełnej, woleli sobie pokrzyczeć na ulicy jacy to oni nie są mocni. Szkoda w ogóle zaczynać temat.
Nie żartuj sobie. Kibice są mocni tylko wtedy, jak idą w 20 przez miasto i "szukają Antify". W takim Poznaniu, każdy zorientowany wie gdzie się zbiera Antifa, ale chłopcy zamiast tam wjechać na pełnej, woleli sobie pokrzyczeć na ulicy jacy to oni nie są mocni. Szkoda w ogóle zaczynać temat.
przypadkiem skaleczą sie, i zarażą od hiviarzy z antify hivem.
Kurwa jak to gówno napłynie tutaj to ja skończę w więzieniu...
To gówno jest tu już od bardzo dawna. Kebaby i inne gówna nam sprzedaje. A w dużych miastach to tej chujni w bród a i u mnie na prowincji nie nie brak szmatogłowych.
już napłynęło, pisiory nasprowadzały
Jedna posłanka z partii obecnej w europarlamencie proponowała żeby zrównać socjal z zachodem dzięki czemu będziemy bardziej atrakcyjni dla migrantów i nie będzie konieczna przymusowa relokacja. He he suwerenie masz co wybrałeś
ale to już się dzieje, pis wprowadził podniesienie płacy minimalnej, i powoli się wyrówna, taki był tego sens , inflacja w górę, koszty życia w górę i wio
Co ? Kibice ? Zajebią ich ? Bardziej liczę na Zenka z pod sklepu niż na huliganów że im wpierdolą. Ci co byli prawdziwymi huliganami to albo siedzą albo wyjechali do Anglii lub Holandii. A to co zostało to pedały w dresach mocni w gębie co szukają chuja w dupie i max się napinają jak pasek w żuku. Już Czeczeni zaczęli im bruździć na rynku z fetą i babką to te cipy nic nie robią z tym bo to legendarni "Czeczeni" i się boją że jak z nimi polecą to się znajdą w worku w częściach .....
Blablabla, będzie tak samo jak w Niemczech czy Francji, czyli każdy spuści głowę w telefon i będzie udawał że nic nie widzi. W tej chwili nasi napływowi "bracia" robią burdy na noże, jeżdżą po alkoholu i narkotykach samochodami powodując codziennie po kilka-kilkanaście wypadków w większych miastach, od czasu do czasu zabijając kogoś samochodem nie posiadając nawet prawa jazdy (ew. mają kupione). Generalnie cofają nas do lat 90tych, tylko czekać aż wrócą mafie i haracze.
Każdy jest taki cwany dopóki siedzi sobie w ciepłym domu tysiąc kilometrów dalej za szklanym ekranem smartfona czy monitora. Sceny jak na tym filmie pojawiają się w każdym kraju do którego napływa dużo migrantów w tym samym czasie. Jeśli jest to kontrolowana migracja, trzeba występować o pozwolenia, uczyć się języka, trafia się tam pomiędzy mieszkańców danego kraju to takie osoby się będą asymilować. Jeśli natomiast przyjeżdżają grupy liczone w tysiącach lub nawet setkach tysięcy to zakładają swoje enklawy, obracają się tylko wśród swoich, przenoszą zwyczaje ze swojego pierwotnego kraju na nowy grunt i wyładowują frustrację związaną z brakiem pracy i brakiem znajomości języka w taki sposób. Sposobem na to byłoby pełne odcięcie od jakichkolwiek świadczeń socjalnych i surowe prawo pozwalające na natychmiastową deportację po popełnieniu przestępstwa.
nie no jak, przecież ran i urazów nie leczą w więzieniu. W szpitalu skończysz głuptasku.
Widzisz kolego płytkie myślenie, wystarczy wstąpić do "kółka łowieckiego" i wszyscy będą dzikami.
Z Ukraińcami jakoś tak chętnie porządku nie robicie, a panoszą się jak u siebie..
Co masz przeciwko uczciwym pracującym ludziom którzy spierdolili z krajów rządzonych przez ich wersję PiSu+Rydzyka? Ktoś kto pracuje, nawet sprzedając kebab, jest produktywnym członkiem społeczeństwa.To gówno jest tu już od bardzo dawna. Kebaby i inne gówna nam sprzedaje. A w dużych miastach to tej chujni w bród a i u mnie na prowincji nie nie brak szmatogłowych.
Pieprzyć bandy w Niemczech czy Francji które żerują na socjalu, ale one są tylko bardziej dojrzałym (w sensie: dłużej to gniło) stopniem 500+ które do nas wprowadził PiS które jest partią narodowo-socjalistyczną.
I owe bandy reprezentują dokładnie ten sam poziom intelektualny co polskie 500+y (nie mówię tu o uczciwych ludziach mających dzieci co płacą 1000 i więcej za każde 500 które miłościwa Partia im łaskawie daje).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów