📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Towarzystwo Języka Niemieckiego ogłosiło najpopularniejsze imiona nadawane dzieciom w Niemczech w 2022 roku. Emilia i Noah pozostają najchętniej wybieranymi imionami. W trzech krajach związkowych arabskie imię Mohammed znalazło się w pierwszej trójce imion dla chłopców. W Berlinie jest na pierwszym miejscu - pisze portal dziennika "Welt".
Oj tam. Wielkie zdziwienie.
Oj tam. Wielkie zdziwienie.
WybrednyChuj napisał/a:
Donald nam za rok takie załatwi.
Odpierdzielcie nam się od Donalda. Mam trójkę dzieci i za pisu miałem tylko 3x500 a ledwo Donald doszedł do władzy i będę miał 3x800 - potrzebujesz więcej argumentów, kto jest lepszy?
maki1981 napisał/a:
Odpierdzielcie nam się od Donalda. Mam trójkę dzieci i za pisu miałem tylko 3x500 a ledwo Donald doszedł do władzy i będę miał 3x800 - potrzebujesz więcej argumentów, kto jest lepszy?
To jest ta pieśń chwaląca dzień, w którym Aisza skończyła 9 lat....
żmij napisał/a:
Majtki go cisną, czy symuluje rżniętą kozę?
właśnie też czekałem kiedy zacznie dymać kozę
Zjednoczone Emiraty Niemieckie.
lukas_21221 napisał/a:
Hitler sie w grobie przewraca
On się nie przewraca tylko kręci jak kiełbasa na grillu 2137 rpm.
A nich se śpiewają, w czym problem? Od śpiewania chyba jeszcze nikt nie umarł? A że są świąteczne dekoracje? No kurwa jasne, że są o tej porze roku. Już się nie macie do czego dopierdolić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów