Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ruskie mogą sobie czekać i grać w kotka i myszkę.
A zachód i tak będzie bezczynnie patrzył bo pro eko infrastruktura oparta jest na gazie, który idzie od ruskich.
Putin na Ukrainę czołgami nie wjedzie.
Jemu jest Ukraina potrzebna jaka jest a nie rozjebana wojną.
Raz już zachód Ukrainę sprzedał obiecując pomoc i jak zwykle chuj z tego wyszło.
A Władkowi Ukraina potrzebna bo gdzieś trzeba rolnictwo uprawiać.
Białoruś już ma ale sama Białoruś dwóch narodów nie wyżywi.
Tak, więc czas na Ukrainę. Tym bardziej, że ukry zawsze mieli sowieckie poglądy.
No i oby się na Ukrainie zatrzymał w tym anektowaniu ziem.
Po pierwsze to nikt tam nie chce wlatywać ale oni pchają się na zachód, po drugie właśnie po to są F35, F22, rakiety przeciwradarowe, czy pociski manewrujące np Jassm żeby szybko byli ślepi. A w lotnictwie odstają o dekadę zarówno jakosciowo jak i ilościowo
Wlasnie po to im obrona plot man Podaj jakiekolwiek zrodlo, w ktorym padlo haslo ataku Rosji na Europe. Powiedzieli, ze obronia republiki Donbasu i Lugansk i to tez robia. Powiedzieli, ze obronia Syrie i to tez zrobili. Podobnie z Bialorusia. Gorzej jak wlasnie zaczn tak mowic o Polsce .
niemcy się nie pierdolą, od razu wystawiły elitarne jednostki specjalne.
To są jednostki tyłowe.
Uważam, że to efekt jebanej lewackiej doktrynizacji ludzi
Lewackie ścierwa, typu eurortvagdLgbt próbują młodym
ludziom mieszać w głowach, wbijając im różne chore,
treści do głowy. Efekty tego widzimy na załączonych
obrazkach.
Faktycznie, kwiat młodzieży w wieku 30+... Zdjęcie ugrupowania jakiś dekli, a wielkie głowy już się telepią z nerwów dokładając do tego jakąś ideologię.
Z większością gejów i les da się normalnie piwko strzelić czy pogadać.. i często większość z nich wyznaje zasadę "ja lubię to co lubię, ale prawdziwa rodzina to matka i ojciec"
obrazkach.
Mam złą wiadomość: to TY jesteś efektem prawackiej indoktrynacji.
Efekty tego widzimy w takich wysrywach jak ten.
U szwabów albo cioty albo ciapaki. Jedni i drudzy spierdolą w razie wojny. Kto teraz ruskich najebie jak nie my?
No, to pochwal się sukcesami z frontu
obrazkach.
Ty jesteś efektem prawackiej indoktrynacji.
Efekty tego widzimy w tym twoim wysrywie na forum.
U szwabów albo cioty albo ciapaki. Jedni i drudzy spierdolą w razie wojny. Kto teraz ruskich najebie jak nie my?
No to dawaj. Pochwal się swoimi osiągnięciami z frontu
obrazkach.
Twoje bredzenie to efekt prawackiej indoktrynacji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów