Przy takiej policji można poczuć się bezpiecznie nie to co Polska
Przy takiej policji można poczuć się bezpiecznie nie to co Polska
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki naród upadły.
Tam inżynierzy to mają raj i jakim nawet w mokrych snach nie śnili.
Przybywasz do europejskiego kraju. Nie znasz języka, pracować nie potrafisz a oni ugoszczą cie.
Zrobisz jakiegoś bachora to nawet ci zapłacą za to.
Zgwałcisz europejkę nic ci nie zrobią, może nawet podziękują?
Kraść, rabować, dilować robić wlamy, napadać.
Żyć jak w marzeniach.
Jakby coś się stało to lewacka organizacja, urzędnicy pomogą.
[ Dodano 2024-12-25, 23:23 ]
To jest Europa, a nie USA, w Europie robi się wszystko żeby zatrzymywanego nie zabić jeśli można go unieszkodliwić innymi metodami, w USA robi się wszystko żeby zatrzymywanego zabić, np.. jak tylko zbyt szybko machnie ręką.
Ty to nazywasz "unieszkodliwieniem"?
To festiwal spierdolenia, braku jakiegokolwiek zachowania samoobrony.
Żeby pies nie potrafił spasionego knura zatrzymać?
To nawet nie jest kabaret.
To jest Europa, a nie USA, w Europie robi się wszystko żeby zatrzymywanego nie zabić jeśli można go unieszkodliwić innymi metodami, w USA robi się wszystko żeby zatrzymywanego zabić, np.. jak tylko zbyt szybko machnie ręką.
to jest festiwal nieudolności państwa które jest trzecią gospodarką świata.
trzymali go cały czas na dystans, dostał kulkę i czekali, aż padnie, pogonili go przy okazji troszkę przez trawnik, aż w końcu faktycznie padł, moim zdaniem wszystko było prawidłowo, nie wiem, co według was powinni zrobić, wpierdolić pięćdziesiąt magazynków do nieuzbrojonego przygłupa, tak jak w hameryce... za dużo hamerykańskich filmów żeście się naoglądali
Nie. Poprostu pała w ryj i skuty. Finał
Zreszta pamietacie filmik z inzynierem co 2 kosy sprzedal policjantowi?
Policjant sciagnal z inzyniera osobe go obezwladniajaca zamiast pomoc spacyfikowac go do konca. Zaplacil za to najwyzsza cene. I chuj z nim
Nie. Poprostu pała w ryj i skuty. Finał
Zreszta pamietacie filmik z inzynierem co 2 kosy sprzedal policjantowi?
Policjant sciagnal z inzyniera osobe go obezwladniajaca zamiast pomoc spacyfikowac go do konca. Zaplacil za to najwyzsza cene. I chuj z nim
Pamiętam to dokładnie, zgadzam się z Tobą, chuj z nim
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów