Takie akcje to ja lubię
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A tak to się robi w Rosji.
-Otto von Bismarck
Jesli chodzi o niemieckie metody, to są takimi samymi kurwami jak w '39. Może trochę bardziej uprzejmi, kiedyś gdy mieszkałem na Bavarii, w okolicy został zabity policjant przez gang motocyklowy, potrafili obstawić całe miasto i przeszukiwali każdy samochód, żeby ich znaleźć.
Wszystko fajnie, ale Rollin' wersja explicit w tle zasługuje na facepalm...
Stul mordę pedale.
podniecacie sie niemiaszkami a wystarczy wygooglowac akcje polskiej policji-ten sam poziom.onanisci.
Stul mordę pedale.
W przeszłości u nich demonstracje wyglądały tak, że demonstracja szła jedną ustaloną wcześniej ulicą w ciszy a w bocznych uliczkach stały pojazdy opancerzone z oddziałami. Jeden fałszywy ruch i cała grupa w (co najmniej) siniakach idzie za kratki. Nie wiem jak teraz ale myślę, że jest podobnie.
Tam policjant musi być kimś, do naszej niestety idą w znacznej większości nieudacznicy, którzy w normalnym świecie nie mogą znaleźć roboty, a na wojsko są za miękcy. Policjant to powinien być kurwa ktoś, kto jest do tego stworzony, a nie kurwa marketowy ochroniarz w stroju listonosza, pałą za kolano, i z osprzętem za paskiem, który jest cięższy od niego.
chyba wstąpię do OMONU
Ten Film powinien być filmem instruktażowym Polskiej Policji jak sie postępuje z Polskim ścierwem na stadionach czy ulicach. A nie przy zatrzymaniu strzelaja w powietrze nie w łeb , a jak uda im sie zastrzelic Frajera to są po sondach ciagani.... Polska!!
02:44 tusk napierdala
A gdyby tak było w Polsce to nie było by że sprawna akcja policji tylko każdy by szukał twarzy policjanta który napierdzielał się z kibolem, oprócz tego oni tam maja plastikowe tonfy nawet na takie akcje a u nas gumową i tak później kibole posądzają policjantów o to że gumową pałą.
wiekszosc szwabow ma taki charakterystyczny wyraz twarzy wrecz irytujacy ; | czy tylko ja odnosze takie wrazenie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów