Gdyby ktoś się zastanawiał skąd wzieło się tyle złota w niemieckich bankach. Zdjęcie przedstawia pozostałości po więźniach jednego ze szwabskich obozów śmierci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
KlinikaAborcyjna napisał/a:
, nikogo nie interesuje twoje zdanie
To ciekawe czemu sam odpisujesz i każesz mi iść w chuj.
Wyczuwam nutkę zainteresowania
A mówili, że się je wydobywa! A ja tu widzem, że głównie ściąga się z żyda
Ja bym chciał tylko zwrócić uwagę, że historycznie to były polskie obozy
Już dawno to sobie odebrali
"Płeć KlinikaAborcyjna
up
Ej kurwa co ty pierdolisz ?
Po pierwsze primo niemcy wcale tego nie ukradli żydom , to była zapłata za zorganizowanie im bezpiecznego obozowiska .
Co ty myślisz że strażnicy za darmo stali kurwa tam 24h/na dobę i pilnowali żeby nikt tam z zewnątrz nie wlazł .
A przez te parę lat musieli coś jeść - a jedzenie kosztuje jak wiemy , a ogrzewanie zimą , a woda a internet a nie internetu nie mieli kasy na to nie starczyło . "
Śmietniku tam jest i Polskie złoto !
up
Po pierwsze primo niemcy wcale tego nie ukradli żydom , to była zapłata za zorganizowanie im bezpiecznego obozowiska .
Co ty myślisz że strażnicy za darmo stali kurwa tam 24h/na dobę i pilnowali żeby nikt tam z zewnątrz nie wlazł .
A przez te parę lat musieli coś jeść - a jedzenie kosztuje jak wiemy , a ogrzewanie zimą , a woda a internet a nie internetu nie mieli kasy na to nie starczyło . "
up
Widzę kurwa tępy młotku że nie załapałeś że to ironia .
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów