Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nadal czekamy na Mariole.
Jak nie potraficie czytać ze zrozumieniem to czekajcie dalej. Buahaaha.
Nie wiem jak wy ale ja tego w Polsce nie chce. Wiem że tolerancja tolerancją, ale jak to pierdole, nie mam zamiaru się zastanawiać wieczorem czy nie dostanę w łeb. Polska to generalnie piękny i spokojny kraj i chce żeby taki pozostał.
Patrz zatem na kogo głosujesz i edukuj bliskich
Nie wiem jak wy ale ja tego w Polsce nie chce. Wiem że tolerancja tolerancją, ale jak to pierdole, nie mam zamiaru się zastanawiać wieczorem czy nie dostanę w łeb. Polska to generalnie piękny i spokojny kraj i chce żeby taki pozostał.
O to się bać nie musisz, w Polsce taki dobrobyt, że nawet małpy nie chcą tu mieszkać, a Polacy spierdalają za granice:)
Patrz zatem na kogo głosujesz i edukuj bliskich
A na kogo trzebaby głosować, żeby tego uniknąć? PiS miał nie wpuszczać, a zerknij w statystyki co i ile się najechało. Konfa już zapowiada koalicję z PISem więc wiadomo, że chcą tylko się cichcem nachapać przy "dojnej zmianie". PO i lewica już nie wspomnę nawet, bo to byłaby masakra. Kto zostaje?
A na kogo trzebaby głosować, żeby tego uniknąć? PiS miał nie wpuszczać, a zerknij w statystyki co i ile się najechało. Konfa już zapowiada koalicję z PISem więc wiadomo, że chcą tylko się cichcem nachapać przy "dojnej zmianie". PO i lewica już nie wspomnę nawet, bo to byłaby masakra. Kto zostaje?
Jak ktoś wierzy politykom to proponuje przykłąd "Kukiza" ... zaczynał jako "Jak ja was Kurwy nienawidzę". Tylko zdrowe prawo, zdrowe media, i świadomi obywatele a nie obiecanki.
Noż kurwa, ale się zawiodłem. Po sylwetce krowy już miałem cichą nadzieję, że to Merkelowa-bękart hitlera. A tu jakiś inny szwabski kaszalot. Nawet czarnuchy jej nie chcą dymać, taka to piękna rasa.
przez przypadek dalem piwo
co ona taka nietolerancyjna?
Nie każda jest jak Twoja stara i bierze wszystko do japy
. Konfa już zapowiada koalicję z PISem więc wiadomo
Wiadomo tyle, że twoim jedynym źródłem informacji jest TVP vel onet czy inne gówno. Tępa pizda ha tfu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów