Adolf się w grobie przewraca
Adolf się w grobie przewraca
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty chyba nie wiesz o czym mowisz. Problem w tym ze te śmiecie to ktores z kolei pokolenie. Z papierow to sa pełnoprawni niemcy. Co gorsza - ten caly smietnik blizej lub dalej ma ze soba powiązania rodzinne. Mieszkam w malej szkopskirj miejscowosci Ok 70tys ludzi - znakomita wiekszosc śniadych inżynierów na tym zadupiu to kuzynowie, bracia, ciotki i wujkowie.
Dlatego jakkolwiek zadarcie z kolorowym trzeba przekalkulować bo mozna miec konkretnie przepierdolone.
Niemcy w pigułce
Haha nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądało za 15 lat.
Gdzie instytucja "starszego brata" ja się pytam?
Starszy brat prasuje sukienkę do pracy. Pracy jako tiktoker.
Gdzie instytucja "starszego brata" ja się pytam?
Lansuje się w rurkach z sojowym latte
Ty chyba nie wiesz o czym mowisz. Problem w tym ze te śmiecie to ktores z kolei pokolenie. Z papierow to sa pełnoprawni niemcy. Co gorsza - ten caly smietnik blizej lub dalej ma ze soba powiązania rodzinne. Mieszkam w malej szkopskirj miejscowosci Ok 70tys ludzi - znakomita wiekszosc śniadych inżynierów na tym zadupiu to kuzynowie, bracia, ciotki i wujkowie.
Dlatego jakkolwiek zadarcie z kolorowym trzeba przekalkulować bo mozna miec konkretnie przepierdolone.
Niemcy w pigułce
Zapomniałeś o dodać, że :
1. Oni w statystykach nie figurują już jako Auslander, tylko jako Niemiec, co jest o tyle ważne że dla lewackich mediów sprawcami tego zdarzenia nie są imigranci tylko obywatele niemieccy.
2. U nich średnia to 4 dzieci na kobietę. U europejczyków ta średnia już dawno spadła poniżej 2. Czyli z pokolenia na pokolenie rośnie ich przewaga demograficzna, a wraz z nią przyszli wyborcy.
Niemcy jak i Austria to federacje, co za tym idzie taki Berlin czy Wiedeń za jakieś 10-20 lat będzie w muzułmańskich łapach. A potem powoli reszta.
Czyli pewnie tylko rozmowę ostrzegawcza będą miały
Ale ty pojebany jesteś i ograniczony umysłowo. Adolf wyjebał połowę Europy z byle powodu i rozjebał większość Polski a ty takie pierdolety piszesz...
Dziecko, zanim zabierzesz głos i zaczniesz kogoś wyzywać, najpierw się doedukuj. Poniżej masz link, gdzie jest ciekawy filmik. Widać tam jak Francuzi traktują Niemców po I wojnie światowej - jak negroidów z kolonii . Ten film i te wydarzenia wykorzystywali później naziści umiejętnie podsycając urażoną dumę narodową Niemiec. Adolf faktycznie się w grobie przewraca.
Dziewczyny wymieniają się nauką życia w społeczeństwie migracyjnym z turcji czy tam innego maroko. Biała niemka zaczęła się kręcić koło "braci" .Więc "siostry" pokazały jej codzienną rzeczywistość u boku ahmeda czy innego "inżyniera".
To jest po prostu lekcja życia.
aaa jebać ich po prostu, niech cierpią, nich im turki, afgany, kurdowie, pakisy robią z dupy jesień średniowiecza, niech boją się wychodzić z domu, niech ich dzieci w szkole siedzą w kącie ze strachu przed szkolną przerwą. Niech te hansy i helgi biorą non stop wolne by odbierać dzieci ze szkoły, bo wyjście poza jej teren grozić będzie czymś takim. W ogóle mnie to nie rusza. W dupie mam gadanie, że te dzieci nie są niczemu winne, drugie i trzecie pokolenie niemców po wojnie spierdala się do nas, próbują zniszczyć nas gospodarczo, wymuszają zmiany w UE, naciskają na tsue. Te same geny, ten sam cel, ot inna metoda.
Dziecko, zanim zabierzesz głos i zaczniesz kogoś wyzywać, najpierw się doedukuj. Poniżej masz link, gdzie jest ciekawy filmik. Widać tam jak Francuzi traktują Niemców po I wojnie światowej - jak negroidów z kolonii . Ten film i te wydarzenia wykorzystywali później naziści umiejętnie podsycając urażoną dumę narodową Niemiec. Adolf faktycznie się w grobie przewraca.
Jesteśmy prawie w jednym wieku więc daruj sobie nazywanie mnie dzieckiem.Main Kampf czytałem dwa razy i nie doszukałem się tam poważnej przyczyny ataku, poza osobistymi niepowodzeniami
Drugą wojną światową interesowałem się na tyle, że zaginałem nauczycieli ale nie chodzi o to lecz o głupie pierdolenie o dobrym wujaszku Adolfie
Pojebany to dopiero jest ktoś, kto myśli że byle powód może porwać do walki cały naród. Tacy są skazani na powtarzanie historii.
Czytaj wyżej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów