📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
za dużo kasiory a za mały mózg
ciekawi co czuje
sam bym chętnie rozpierdolił wszystkie konsole świata. Może wtedy durnie by poczytali książki zamiast grać cały czas w jakieś gówna
prędzej czy później i tak zatęskni za hujem, a na dodatek odkupi mu xbox'a. Laski tak juz mają kierują się mottem: "Myślenie zastaw na koniec"
Nie no, ja chyba przestanę forum czytać, tylko po prostu będę przeglądał sadistica przez portal, bo już naprawdę mam dosyć tego debilnego spamu pod każdym tematem, a już w szczególności, jeśli na jakimś filmiku główną rolę gra kobieta, to musi się pojawić cała masa żałosnych komentarzy o kuchni. W każdym topicu to samo :/
Ktoś to wreszcie powiedział na głos.
pr83 napisał/a:
ech... nadajecie sie do komentowania na onecie
Ktoś to wreszcie powiedział na głos.
To jakiś fake-- bo jakim trzeba być idiotą żeby być z taką idiotką?
Przez caly czas myslalem ze pierdolnie telewizorem Wtyczki od kloca tak latwo sie nie da wypiac. Powiadaja ze z nowym iXtreme LT BAN'a sie nie dostanie a kobitka w kilka sekund dala mu BAN'a bez mozliwosci instalacji gier na dysku i czegokolwiek, pozostaly mu tylko PADy do sterowania kobitka w kuchni
nie wiem o co jej chodzi - to żaden wstyd przegrać z Gordonem Freemanem
Ostatnio oglądałem serial How I met your mother i tam w jednym odcinku była mowa o dziewczynach ze zwariowanymi oczami, które odwalały mniej więcej takie akcje. Mi się wydaje że w skali 1 - 10 zwariowanych oczu, ta ma koło 8... Morał: Jak panna ma zwariowane oczy nie dopuszczać do konsoli, w szczególnych przypadkach zaleca się odseparowanie od noży i wszelkich ostrych narzędzi...
A propo żałosnego komentarza o kuchni: Oni prawdopodobnie grali o to kto ma pozmywać naczynia...
A propo żałosnego komentarza o kuchni: Oni prawdopodobnie grali o to kto ma pozmywać naczynia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów