📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i za każdym razem te tępe jak but brudne ciapatoryjce biorą na ręce kogoś od razu po wypadku zapewniając mu jeszcze trochę bólu...
Miłe.
Miłe.
very well :]
Cytat:
hahahahahahaahahahahahaha tak zwana sadolowa pomyłkapomyliła hamulec z gazem w momencie uderzenia w młodego ciapucha
Co za pizda, zamiast zahamować to pewnie sprzęgło nacisnęła. I już wiadomo dlaczego kobietom nie powinno się pozwalać siadać za kółkiem.
SadystycznyRoman napisał/a:
Co za pizda, zamiast zahamować to pewnie sprzęgło nacisnęła. I już wiadomo dlaczego kobietom nie powinno się pozwalać siadać za kółkiem.
Ty żartujesz czy jednak tak na poważnie ?
Małolat wybiegł prosto pod nadjeżdżający samochód , który zresztą zatrzymał się po 8-9 metrach (2 długości tego samochodu) więc myślę że hamowanie rozpoczeło się przed uderzeniem ciapatka .
A co do sprzęgła to wiedz że podczas hamowania dobrze jest je wcisnąć co by silnik ci nie zgasł .
@up
Nie wiem, czy prawko znalazłeś w chipsach, ale podczas hamowania awaryjnego nie wciska się sprzęgła, co by jeszcze wspomóc hamowanie używając do tego silnika.
Nie wiem, czy prawko znalazłeś w chipsach, ale podczas hamowania awaryjnego nie wciska się sprzęgła, co by jeszcze wspomóc hamowanie używając do tego silnika.
@up
Zdążysz wrzucić wsteczny ? Bo na luzie jak nie wciśniesz sprzęgła, to sobie i tak pojedzie.
Zdążysz wrzucić wsteczny ? Bo na luzie jak nie wciśniesz sprzęgła, to sobie i tak pojedzie.
dohc1 napisał/a:
@up
No nie mów , a wiesz na jakiej zasadzie działa hamulec zasadniczy skąd bierze siłę do tego żeby skutecznie zahamować ?
A no właśnie z serwo mechanizmu , który skutecznie działa przy uruchomionym silniku .
"Tłumaczka bardzo przydatna, wszystko wiadomo"
Tłumacz – osoba, która dzięki znajomości co najmniej dwóch języków dokonuje przekładu wypowiedzi lub tekstu pisanego z języka źródłowego na język docelowy
Lektor – osoba o dobrej dykcji, czytająca wcześniej przygotowany tekst
*Wikipedia
Tłumacz – osoba, która dzięki znajomości co najmniej dwóch języków dokonuje przekładu wypowiedzi lub tekstu pisanego z języka źródłowego na język docelowy
Lektor – osoba o dobrej dykcji, czytająca wcześniej przygotowany tekst
*Wikipedia
Zapewne ucieli głowe kierowcy i spalili jego ciało... bo przecież islam to religia pokoju
@ majrjanos
ale ty mądry
@ majrjanos
ale ty mądry
ja pierdole i to mnie wkurwia. Mnie Mama nauczyła przed każdą nawet najmniej ruchliwą ulicą patrzeć w lewo i prawo. I tak do teraz zostało a teraz chuj wie co robią te matki
ehh standardowa kobieta, w sytuacji ekstremalnej pomylic pedal gazu z hamulcem... w sumie to nawet nie tak zle postapila...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów