Końcówka niewiarygodna i napiszecie że to fejk.
Końcówka niewiarygodna i napiszecie że to fejk.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dlaczego fajk, dostał wpierdol, to od razu zmądrzał, normalka... tylko dziecka szkoda, że ma takiego tatusia
Dokładnie, pokłócili się, oklepali, jeden przegrał, zrozumiał swój błąd, jeszcze rękę podał, przytulas, można by pochwalić... gdyby nie fakty, że lał się i kłócił przy własnym dziecku.
Po co wtrącać się do czyjejś kłótni, bijatyki itd
Niech się kłócą, biją a nawet pozabijają.
A tak za wtrącenie się można zarobić kosę w brzuch,albo dostać po łbie.
Czy warto??
Takie rzeczy się zdarzają. Kiedyś byłem pijany na 20 urodzinach kolegi i zaczynałem do złego gościa. Dostałem po mordzie a jak się obudziłem koleś mi przykładał lód do policzka 😂
A do dupy ci nie przykładał. Możesz napisać jesteś między swoimi. Zrozumiemy
A do dupy ci nie przykładał. Możesz napisać jesteś między swoimi. Zrozumiemy
Faktycznie masz rację. Przykład mi lód do jaj bo miałem tak napuchnięte od dymania twoje starej.
😂😂😂
Widać, że większy skupił się tylko na siłowni, a drugi liznął jakieś sztuki walki. Bo jeden macha cepami z czego chyba żaden nie doszedł celu. Drugi natomiast zaskakująco spokojnie go kontruje.
Cepami to nazwać , to zniewaga dla cepów.
Cepy czasami trafiają a temu baranowi z pół metra brakowało i nie uważam, że drugi liznął jakieś sztuki walki bo tego matoła to by położył pierwszy lepszy suchoklates bez promili.
Bardziej bym się skłaniał ku fejkowi bo trudno mi uwierzyć, że ten cepacz jest aż takim ułomem.
Tak to wyglądało jeszcze kilkanaście lat temu. Jak było solo to dali sobie po ryjach, ktoś lądował w parterze, ale akcja kończyła się zbiciem piątki i każdy do domu obłożyć pizdę lodem. Czarnuchy mają jeszcze milion lat ewolucji do tego poziomu
Młody wdał się w matkę bo drze pizdę jakby go ruchali
młody jest ciepły, cały czas zatyka uszy i drze pizde, chowa sie za firaną i te nóżki skierowane palcami do środka, typowy rozjebus elgiebetebus.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów