Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrząc na nogi tego w sukience można było zauważyć, że kick-boxer
powiedz mi jedno, na jakiej podstawie twierdzisz ze kickboxer? trenowałem ponad 2 lata kickboxing, teraz ponad 1,5 boks i naprawdę nie wiem dlaczego uważasz, że to KB a nie inny stójkowicz
pirdole nie wierze, tutaj specjalisci jak ja pierdole sie pojawiaja, poltora roku kickboxing, a tam jakis pionek minute rozkminial jak typowi zajebac 2 strzaly, wyglada jak jakis wyblakly murzyn albo chuj wie co (pewnie z domu nie wychodzi) i ma jeszcze biale trampki i pedalski plaszczyk albo jakis kurwa szlafrok. Zaraz mistrz ninjutsu kutasinu napisze, ze to kurwa jego tajne techniki i on kurwa wcale nie jest kickboxerem albo boxerem tylko jego telepatycznym uczniem z drugiego konca planety
Nie poruchałeś dzisiaj, czy jak?
Twojej mlodszej siostry dzis poprostu nie bylo w szkole ;/
pirdole nie wierze, tutaj specjalisci jak ja pierdole sie pojawiaja, poltora roku kickboxing, a tam jakis pionek minute rozkminial jak typowi zajebac 2 strzaly, wyglada jak jakis wyblakly murzyn albo chuj wie co (pewnie z domu nie wychodzi) i ma jeszcze biale trampki i pedalski plaszczyk albo jakis kurwa szlafrok. Zaraz mistrz ninjutsu kutasinu napisze, ze to kurwa jego tajne techniki i on kurwa wcale nie jest kickboxerem albo boxerem tylko jego telepatycznym uczniem z drugiego konca planety
Co ty pierdolisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów