18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Roboturner 2018-09-13, 19:02
Na początku myślałem, że to jakaś lalka... a nie dziecko !!!!!!!!! o w morde, co za ameby
Zgłoś
GrubyKleks 2018-09-13, 20:35
Rozpoznają się po oczach a co innego widać
Zgłoś
aluprof 2018-09-13, 20:40
chuj tam z workami. Gdyby odbierać ciapkom dzieci od razu można by je za młodu resocjalizować. Tu ich rodzice o pojebanych poglądach wpajanych od maleńkości są jedynym zagrożeniem. Bo jeśli nie będzie się im pozwalać na rozlewanie islamu po Europie to można by wtedy zrobić z ciapatego człowieka.
Zgłoś
nazachodziebezzmian 2018-09-13, 20:56 1
Widziałem kostkę. Idę zwalić
Cytat:

lubię...
Zgłoś
marlonbrandon 2018-09-13, 21:37 11

bardzo proszę
Zgłoś
TB303 2018-09-13, 22:25 1
Na Was sadole zawsze można liczyć. Dziękuję
Zgłoś
idejakprzecinak 2018-09-13, 23:05
Kurwa, Panie i Panowie one się kłócą, która dzisiaj ma szpary popuścić jako pierwsza swojemu kozojebcy
Zgłoś
forest1600 2018-09-13, 23:34 1
Chuj z nimi, szkoda dzieciaka, zabrac go do normalnej rodziny i beda z niego ludzie.

asg2few
Zgłoś
Alonso 2018-09-14, 9:22
Wyglądają jakby łopotały na wietrze.
Zgłoś
solltys 2018-09-14, 23:55
Ale tam musi wiać że tak miota tymi workami.
Zgłoś
Fusik91 2018-09-19, 13:40
Już myślałem że chce jej tym dzieckiem napierdolić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów