u mnie w bloku to trzeba na palcach chodzić bo zaraz pały walą do drzwi a jak bym darł tak kopare jak ten typ to o kurwa nie wiem chyba zielona karta czy tam niebieska chuj wie
tacy sąsiedzi jebani gumowe uszy
kurwa remont robiłem to zadzwonili po pały ze coś sie dzieje nie tak u mnie
ja juz się boje coś głośniej powiedzieć a przeklnąć ooo kurwa zawiasy
pierdzielonne kury domowe z gumowymi uszami kafle rozbijalem tozadzwonili bo według nich talezami napierdalałem
Weź wieśniaku patologiczny pierdolnij se ziemiankę i tam mieszkaj.
Weź wieśniaku patologiczny pierdolnij se ziemiankę i tam mieszkaj.
następny kurwa ja już nic z tego nie rozumię przecież to był tylko remont
u mnie w bloku to trzeba na palcach chodzić bo zaraz pały walą do drzwi a jak bym darł tak kopare jak ten typ to o kurwa nie wiem chyba zielona karta czy tam niebieska chuj wie
tacy sąsiedzi jebani gumowe uszy
kurwa remont robiłem to zadzwonili po pały ze coś sie dzieje nie tak u mnie
ja juz się boje coś głośniej powiedzieć a przeklnąć ooo kurwa zawiasy
pierdzielonne kury domowe z gumowymi uszami kafle rozbijalem tozadzwonili bo według nich talezami napierdalałem
Od godziny 6 do 22 możesz sobie robić remonty jakie chcesz, a jeśli policja puka do twoich drzwi to dlatego, że musi. Musi cię odwiedzić skoro było zgłoszenie i sprawdzić co robisz, jeśli działasz zgodnie z prawem, to ci mogą naskoczyć i sami dobrze o tym wiedzą, a jeśli mieli jakieś "ale" to tylko dlatego, że byli źli na tą osobę co ich wezwała a na tobie się po prostu "wyżyli".
Znam przypadki gdzie policja, która otrzymała zgłoszenie sama przyznała osobie, której zrobili "nalot", że oni muszą przyjść i sprawdzić bo mają taki obowiązek i sami dobrze wiedzą, że ta osoba co ich wezwała ma nie równo pod sufitem i co chwila wydzwania na policję.
Chuj ci mogą zrobić i tyle.
a robiłem od 10 do 16
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów