Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może to libero?
Albo nie masz pojęcia co mówisz, albo samemu nie chce ci się spróbować.
Up
Albo nie masz pojęcia co mówisz, albo samemu nie chce ci się spróbować.
Albo nie umiesz czytać, albo śmierdzą ci stopy... Nie mówię o sobie, ja nie mam takich problemów, a o nich. Pomyśl, urodzi się taki Jasiu, rodzice po podstawówce, ojciec drobny mechanik, matka nie pracuje i jak ten nasz Jasiu ma się odbić od dna, prawdopodobnie podzieli los ojca.
Albo nie umiesz czytać, albo śmierdzą ci stopy... Nie mówię o sobie, ja nie mam takich problemów, a o nich. Pomyśl, urodzi się taki Jasiu, rodzice po podstawówce, ojciec drobny mechanik, matka nie pracuje i jak ten nasz Jasiu ma się odbić od dna, prawdopodobnie podzieli los ojca.
Przynajmniej nie będzie jebanym pantoflem, który nie potrafi roweru napompować a w życiu sobie poradzi, przecież nie jest tak ograniczony jak Ty
Przynajmniej nie będzie jebanym pantoflem, który nie potrafi roweru napompować a w życiu sobie poradzi, przecież nie jest tak ograniczony jak Ty
A skąd ty smrodzie możesz wiedzieć czy potrafię napompować koło, czy jestem zaradny czy nie? Po czym to wysnułeś? Skończyłem technikum, obecnie studiuję, pracy fizycznej się nie brzydzę, a ty zapierdalaj na wioskę do baru oglądać mecz, może będziesz miał szczęscie i dostaniesz butelką w łeb
Odnośnie filmu - tak jak to określił przedmówca zbierający większość browarów za komentarz. Fajne jest to że niczego nie udają 100% natura, jest chujowo ale to zawsze coś niż siedzieć i się napierdalać do nieprzytomności po remizach. Każda promocja sportu się przyda. Trzeba mieć dystans do siebie i do tego co się robi. Łap browara!
I weź się tutaj wybij z takiego grajdoła, tam się urodziłeś, tam umierasz, bez perspektyw... trochę smutne
Kurde. ludzie jak czytam wasze komentarze to mi się żal was robi, Po co wypisywać bzdury jak chuja wiecie ? -.-,
Po 1 żaden z nas nie jest z Chrząstawy,
Po 2 jakie kurwa głupoty tam sie urodziles tam umrzesz. ja jebe. -.-
Co za idioci ?
Nie wiem jak to nazwać
Bez poważania Mateusz Nagiecki
Kurde. ludzie jak czytam wasze komentarze to mi się żal was robi, Po co wypisywać bzdury jak chuja wiecie ? -.-,
A co ty kurwa ociężały umysłowo jeteś jak ten nad tobą? Prosty temat, na wioskach z edukacją jest na bakier, jedna wiejska podstawówka i dwóch nauczycieli. W wykształceniu liczy się dobra baza, jak chuja umiesz po podstawówce to i w gimnazjum nie dajesz rady, to samo ogólniak. Akurat wiem co mówię bo w technikum miałem 3/4 osób z wioski i w co bardziej cywilizowanych to znalazł się ktoś kto poszedł na studia, większość pije, ćpa lub max rwie szparagi w Niemczech.
A co ty kurwa ociężały umysłowo jeteś jak ten nad tobą? Prosty temat, na wioskach z edukacją jest na bakier, jedna wiejska podstawówka i dwóch nauczycieli. W wykształceniu liczy się dobra baza, jak chuja umiesz po podstawówce to i w gimnazjum nie dajesz rady, to samo ogólniak. Akurat wiem co mówię bo w technikum miałem 3/4 osób z wioski i w co bardziej cywilizowanych to znalazł się ktoś kto poszedł na studia, większość pije, ćpa lub max rwie szparagi w Niemczech.
Ja pierdolę człowieku.
Jesteś strasznie ograniczony stereotypami facet. Poza twoim wspaniałym technikum jest jeszcze reszta świata. I nie wszędzie jest jak u ciebie.
Pozdrowienia od wieśniaka, który skończył studia na polibudzie i wiedzie życie na wsi, bo chce. A nie dlatego, że tak robią wszyscy pochodzący ze wsi.
Kurwa co za cymbał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów