Uderzanie narzędziami w szkło na koniec akcja z widlakiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Uderzanie narzędziami w szkło na koniec akcja z widlakiem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
michji napisał/a:
Ciekaw jestem jak takie szkło kroją i jak je (za przeproszeniem )obrabiają i jak wygląda produkcja ?
zapewne LASEROWO!
W końcu mi kot akwarium nie rozkurwi
kuzwa nawalili 10 warstw szkla i folii i wielce nierozbijalne szklo
michji napisał/a:
Ciekaw jestem jak takie szkło kroją i jak je (za przeproszeniem )obrabiają i jak wygląda produkcja ?
Diamentowe tarcze, noże itp. To szkło nie jest wytrzymałe samo w sobie folia (lub co to tam jest ;p) robi swoje.
i tak do wymiany
nierozbijalne? a weź pierdolnij młotem parę razy a potem potraktuj to palnikiem, pewnie wtedy siekiera wejdzie jak w masło..
Nowa gorilla glass - Foliorilla!
Już widzę te testy młotem pneumatycznym, wózkiem widłowym albo kilofem na nowych smartfonach na youtube. Vlogerzy będą musieli nieco zarobić by zorganizować takie testy zamiast plastikowego noża jednorazowego lub drewnianej łyżeczki
Już widzę te testy młotem pneumatycznym, wózkiem widłowym albo kilofem na nowych smartfonach na youtube. Vlogerzy będą musieli nieco zarobić by zorganizować takie testy zamiast plastikowego noża jednorazowego lub drewnianej łyżeczki
Jak dla mnie jedyny komentarz to "Ło kurwa mać" Za nie długo będą musieli kuc elewacje żeby chatę opruć
Jak dla mnie jedyny komentarz to "Ło kurwa mać" Za nie długo będą musieli kuc elewacje żeby chatę opruć
michji napisał/a:
jest to przekładanka zwykłego (lub innego) szkła oraz folii naprzemian i tak w pizdu.
ja osobiście chciałbym sprawdzić co dalej się stało po użyciu widlaka bo film ewidentnie ucięty. ja przetestował bym na tym jeszcze pare wynalazków a na końcu zwykłe c4 w małej ilości lub termit który by pewnie szkło rozpuścił a folię sądzę że też. jeśli chodzi o szybkie włamanie to może jakiś pojazd uzbrojony w szpice (mało dyskretne)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów