📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
czego we amazing people nie ma ludzi bogatych umysłowo? Bo biedni umysłowo by tego nie oglądali. Smutna prawda. Tak jak na yt miało by 0 wyświetleń tak tu pewnie nie wiele więcej.
ta muzyka zniszczyła mi życie
I tak umrą.
duchu14 napisał/a:
Wielki szacunek dla umiejętności tych ludzi.
Pozdrawawiam lewusów siedzących na kanapie.
Powiedział kurwa lewus wrzucający filmik z kanapy ;D
ProVVe napisał/a:
Link do filmu proszzzze
sadistic.pl/niesamowici-ludzie-kompilacja-2015-vt368212.htm
Rzygam takimi "pozytywnymi" zjebami z ich zainteresowaniami i pasjami. Na chuj im to w ogóle?
Soundtrack dość fajny w takich "zastanawiających" utworach najlepiej się czuje a nie jakieś puste wesołe gówno o dziewczynie, która jest czirliderką etc. Ogólnie dobry materiał.
duchu14 napisał/a:
Pozdrawawiam lewusów siedzących na kanapie.
Wszystko spoko, tylko nie kazdy ma kase na rozjebanie skutera snieznaego przy skakaniu ze spadochronem. Poza tym, dzieki pracy za smieszne w sumie pieniadze mam wyjebane stawy lokciowe, kolanowe, nadgarstki i troche kregoslup, przez co nie pobiegam sobie i nie poskacze po scianach i dachach. Stwierdzisz - jebany fizol - owszem, ale bez takich jak ja bys nosil wode z rzeki. Mam fajna zone i dwojke wspanialych dzieci, chate i auto. Dzieki temu nie poskacze sobie na spadochronie, nie polatam wingsuitem i nie porobie innych fajnych rzeczy. Mimo to nie uwazam sie za gorszego i chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów