📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brak nadgarstkow spowodowal ze nie bylo nic co laczylo by dlonie z rekami, choc dlonie mialem sprawne je tez stracilem :DDDDDD
laczyloby *
laczyloby *
Na końcu był jeszcze jeden zawodnik , a właściwie obrońca z Chicago, Herbie Conn, który urodził się z judaizmem
Ktoś to wyciął z filmiku:(
Ktoś to wyciął z filmiku:(
Najlepsza akcja jest z czarnuchem, co do banku się wbija po robotę Film można rzecz ujmujący
czym się tu zachwycać - ochy, achy, - toż to beznadzieja
Dobrze że wiem gdzie znaleźć tego fiuta, który mi powiedział że "The Onion Movie" to "chujowy film". Najpierw wprowadzę go w śpiączkę, a potem zrobię z niego mistrza skoków z trampoliny na koniu ... bez nadgarstków i nóg - już nigdy nie będzie miał tylu kończyn co inni chłopcy Zostanie najlepszym profesjonalistą w skakaniu z trampoliny do zamarzniętego akwenu.
Jak to pięknie mieć marzenia i cele w życiu.
I być inspiracją dla innych
Jak to pięknie mieć marzenia i cele w życiu.
I być inspiracją dla innych
Po co niewidomemu kierowcy samochodowemu pies do auta ?
Jeżeli pytasz serio, to jestem kurwa zdruzgotany. Podpowiem Ci:
Pies przewodnik.
Kurwa jaki jestem tępy, myślałem że to na serio, dopiero historia z wilkami i wujkiem coś mi nie spasowała :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów