Proszę Was, ten filmik jest śmieszny... NIKT nie jest w stanie grać na instrumencie wykonując przy tym tyle dodatkowych ruchów, poza tym ona nie rusza palcami lewej ręki, nie wspominając już o tym, że przy grze tak skocznej melodii na skrzypcach przy niemal każdej nucie zmieniałaby kierunek pociągnięcia smyczkiem. No ale ludziska sobie popatrzą i się pozachwycają jaki to dziewczątko ma talent...
Ona byla w amerykanskim mam talent, zobacz jej inne filmy,koncerty itp a potem sie wymądrzaj "Geniuszu"
Proszę Was, ten filmik jest śmieszny... NIKT nie jest w stanie grać na instrumencie wykonując przy tym tyle dodatkowych ruchów, poza tym ona nie rusza palcami lewej ręki, nie wspominając już o tym, że przy grze tak skocznej melodii na skrzypcach przy niemal każdej nucie zmieniałaby kierunek pociągnięcia smyczkiem. No ale ludziska sobie popatrzą i się pozachwycają jaki to dziewczątko ma talent...
Wpisz se "Violin Rock" na youtube
ironią w ryjI zapchałeś swoim, jakże konstruktywnym postem parę kilobajtów na serwerze. Chuj nas obchodzi, że Ci się nie podoba. Co za spierdolone pokolenie rośnie, które musi w necie nasrać ślad swojej obecności. I nieważne o czym będzie rozmowa na forach, ktoś zawsze wpierdoli swoje trzy grosze które z tematem nie mają nic wspólnego. Bo nie wiem po chuj wstawiałeś etmoki koniobijca, skrzypaka i piły. W ten sposób lansujesz swój sadyzm ?
Co do tej typki. To zajebiście gra i jeśli kiedykolwiek wyda płytę, która będzie się trzymała tego stylu muzycznego co jest zareprezentowane w tym klipie to chętnie się w nią zaopatrzę. I fajna laska z niej
Laciak, polecam:
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów