📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A mi się nie podoba te połączenie!
Jeden z lepszych kawałków z soundtracka Assassin's Creed wykonany przez Lindsey Stirling
Za Lindsley zawsze piwo. I za Asasina. W sumie to dwa. Może być też krata.
Sprawdźcie kawałek z Peterem Hollensem do Skyrima, ciarki przechodzą.
Sprawdźcie kawałek z Peterem Hollensem do Skyrima, ciarki przechodzą.
kompozytor - Jesper Kyd. Jego utwory do 2jki i brotherhood są niesamowite!
Assassin's Creed może się schować przy soundtracku z Devil May Cry
Przecież to jest ten sam kawałek ;pja wiem, że to nie "sadistic'zne" ale o wiele, wiele lepszy był kawałek z intra AC2 ( z momentu jak się wspinali po wieży)
teken napisał/a:
Przecież to jest ten sam kawałek ;p
tak też "coś tam" usłyszłałem... W takim razie IMHO... ujowo jej wyszedł...Podziwiam oczywiście jej talent grania na skrzypcach (uwielbiam) ale kawałek według mnie wyszedł dennie w takim razie...
Browar za Lindsey
-Otto von Bismarck
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów