Jedna z najlepszych walk w historii MMA. Tylko patrzeć i podziwiać umiejętności Grapplingowe tych panów. Klasa sama w sobie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
japonczyk troche sie wkurwil
Powiem Ci ze obalenia z BJJ sa na tyle ciekawe ze jak pierdolniesz o glebe takim delikwentem na ulicy to juz nie masz sie z kim bic. =] A co do MMA bez parteru nie ma po co tam wchodzic. A Ci dwaj panowie naprawde gumowe rece i nogi. Przy 1 skretówce bym odklepal.
Jak dla mnie to ciężko to nazwać sztuką walki. Co prawda doceniam trening i wygimnastykowanie, ale... z całym szacunkiem dla tych którym się podoba- jak dla mnie sztuka walki powinna mieć w sobie jakiś wdzięk i klasę. Widok dwóch niezbyt ubranych facetów leżących na ziemi i w coraz to dziwniejszych pozycjach ocierających się jajami nie budzi to we mnie podziwu.
Takie koziołki to ja w przedszkolu robiłem, aż dziwię się że można być takim gibkim w takich walkach. Chłopaki mogą w duecie startować do mam talent jako ludzie gumy:)
BurbonPL - na ulicy atakują tylko pizdy, które nie potrafią rozwiązać problemów inaczej. Chcesz pokazać, że jesteś kozakiem - przybież zasady i w uczciwej walce pokaż, że masz dobrą technikę i kondycję.
@Burbon nie sądzę, że po wypracowaniu pozycji i wykluczeniu Twoich rąk przez przeciwnika nadal sądziłbyś, że to bezużyteczne. Wtedy mógłby Ci oklepać twarzyczke z każdej strony, a Ty nie potrafiłbyś wyjść; szczególnie, że nie doceniasz tej płaszczyzny walki i nie trenowałeś technik parterowych.
Piękne umiejetnosci w parterze, ale kto wygrał calą walkę?
sztuka walki = sztuka zabijania, po to została obmyślona ileś tam wieków temu - ktoś mnie atakuje - szybka likwidacja przeciwnika i dziękuje dobranoc. A nie ściskanie się po podłodze. Fakt, panowie wyżej mają zajebistą technikę brazylijskiego dżu- dżitsu ( ) i spoko się na to patrzy, ale robienie ze SZTUKI WALKI sportu to najgorsza głupota jaka spotkała tę dziedzinę..
A jak chcecie mnie hejtować co ze mnie za kozak itd to całujcie mnie w rzyć
A jak chcecie mnie hejtować co ze mnie za kozak itd to całujcie mnie w rzyć
Tak tak MMA chujowe bez polotu nie budzi podziwu to napierdolcie jeden z drugim leżącego Mameda.
Tak was chłop poprzytula że kolejną noc będzie wam NFZ sponsorował.
Tak was chłop poprzytula że kolejną noc będzie wam NFZ sponsorował.
"naprawdę nie rozumiem tego parteru..jak można dążyć do niego? Na ulicy nic to nie da bo nie bd się tarzał z gościem bo betonie albo cholera wie czym. Zamiast się lać po mordach to turlają się i przytulają..." Już widziałem jak bokserzy sobie radzą na ulicy kiedy ich gościu ogarniający parter położy xD słychać tylko czaskanie kości. Inna sytuacja kiedy to nie jest walka 1 na 1 ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów