📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up spierdalaj
Prawdę mówiąc zawsze marzyłem o tym aby polecieć w kosmos i zobaczyć całą planetę z góry, bądź też skoczyć ze spadochronu.
Jak do tej pory udało mi się aż nic i siedzę przed kompem.
Jak do tej pory udało mi się aż nic i siedzę przed kompem.
Ciapackie powinny wyglądać jak Sahara...
fotka z 'izrael' po chuju... wiecej tam egiptu i arabii saudyjskiej.. lepszy podpis mysle polwysep synaj..
nie bylo czasem ostatnio podobnego tematu?
Te okręgi to poprostu system nawadniania pól
Gary Muwaut napisał/a:
[quote=" Płyta_Gnojowa Dzisiaj 22:28
no tak myślałem, że to uprawy, ale dlaczego okrągłe?
@adekniejadek
odpowiadasz na komentarz, który Płyta_Gnojowa wystawił po twojej odpowiedzi??? chyba starczy mi wódy na dzisiaj
Tak, starczy. Przeczytaj jeszcze raz komentarze ZE ZROZUMIENIEM.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów