Rzecz się dzieje w 2005 roku kiedy to podczas finału familiady pewna rodzina wyznaczyła dwóch swoich przedstawicieli. Jak się wkrótce okazało jeden z nich poszedł na rekord i uzyskał całe 5 punktów. Z resztą gołym okiem widać, że twarz nie była skalana inteligencją. Co się stało później sami zobaczcie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Psi Lord napisał/a:
Akurat familiada, to program, gdzie sensowne odpowiedzi nie zawsze są zaliczane. Wyznacznikiem logiki są "ankietowani", gdzie chuj wie co oni myślą. Taki przykład troszku rasistowski: Jaki kolor skóry ma afrykańczyk?. Prawdopodobnie nieliczni odpowiedzą że czarny, ale większość powie że "afroamerykański"(fuu).
Myślisz że istnieją ci mityczni ankietowani?
no kurvva gdyby nie jego 5 pkt to by przegrali brawo
finał z Quaterbackiem tez był gdzies na necie, jaja w hooj
finał z Quaterbackiem tez był gdzies na necie, jaja w hooj
Cytat:
Myślisz że istnieją ci mityczni ankietowani?
Myślę, że to lipa bo x razy pierdolił karol, że na ich stronie zapraszają do brania udziału w ankietach i nawet była akcja na sadolu organizowana aby strollować tylko spaliło wszystko na panewce bo nie ma ankiet na ich stronie.
natemat.pl/137953,wiemy-kim-sa-ankietowani-kto-obsluguje-tablice-i-jak...
"Czy bywa, że ankietowani podają złą odpowiedź?
Tak i na tym polega cała zabawa w "Familiadzie". Na pytanie: "Gdzie żyją pingwiny?" najwięcej ankietowanych odpowiedziało, że na Biegunie Północnym, a to błąd, bo na Biegunie Południowym.
Sam często też się mylę, bo niby coś wiemy, niby coś nam się wydaje, ale jak się przyciśnie już ten przycisk, to wszystko się potrafi w głowie pomieszać – stres i tempo potrafią dać się uczestnikom we znaki.
I naprawdę zalicza się wtedy złą odpowiedź?
Czasem zła odpowiedź w "Familiadzie" jest dobra. Jeżeli więcej osób odpowie, że pingwiny żyją na Biegunie Północnym, to musimy ją zaliczyć, ale ja staram się w takim wypadku wszystko sprostować. To też ciekawe, bo muszę to wiedzieć sam z siebie. Podczas nagrania nie mam żadnych słuchawek w uszach, nie mam kontaktu z tzw. "reżyserką" więc nikt mi nie podpowiada."
A wy to gówno oglądacie.
"Czy bywa, że ankietowani podają złą odpowiedź?
Tak i na tym polega cała zabawa w "Familiadzie". Na pytanie: "Gdzie żyją pingwiny?" najwięcej ankietowanych odpowiedziało, że na Biegunie Północnym, a to błąd, bo na Biegunie Południowym.
Sam często też się mylę, bo niby coś wiemy, niby coś nam się wydaje, ale jak się przyciśnie już ten przycisk, to wszystko się potrafi w głowie pomieszać – stres i tempo potrafią dać się uczestnikom we znaki.
I naprawdę zalicza się wtedy złą odpowiedź?
Czasem zła odpowiedź w "Familiadzie" jest dobra. Jeżeli więcej osób odpowie, że pingwiny żyją na Biegunie Północnym, to musimy ją zaliczyć, ale ja staram się w takim wypadku wszystko sprostować. To też ciekawe, bo muszę to wiedzieć sam z siebie. Podczas nagrania nie mam żadnych słuchawek w uszach, nie mam kontaktu z tzw. "reżyserką" więc nikt mi nie podpowiada."
A wy to gówno oglądacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów